Izvor: BK TV arhiva vesti 18.08.2017

Beograđanin izašao iz "Lastinog" autobusa, pa ga sačekao horor! (foto)

BK TV 18.08.2017
Policija je odmah obaveštena o ovom slučaju. Ivan Čolović (30) iz Beograda povređen je upao u provaliju iznad Mioske na magistalnom putu Kolašin-Podgorica nakon što je izašao iz autobusa. Beograđanin je bio putnik autobusa "Lasta" koji je stajao… »

Požar na područuju Glibokog jarka, odjekuju eksplozije! (foto)

BK TV 18.08.2017
Na području Glibokog jarka u Hrvatskoj danas je izbio šumski požžar koji su pod kontrolu stavili vatrogasci, ali se sporadično čuju eksplozije municije koja je bila razasuta po tom području nakon velike eksplozije vojnog skladišta Gliboki jarak… »

Policajcu u banci isplatili 1.000 evra više, a svi su bili iznenađeni njegovim postupkom

BK TV 18.08.2017
Odmah je znao da je greška radnice u pitanju. Radosav Sekulić v.d. komandira Policijske stanice u Šekovićima našao se u nezgodnoj situaciji kada mu je u banci greškom isplaćeno čak 1.000 evra više od traženog iznosa. Međutim, službenike banke… »

Zbog kršenja zabrana prilaska i udaljenja iz stana u Beogradu 16 nasilnika u zatvoru

BK TV 18.08.2017
Prekršajni sud u Beogradu je za dva i po meseca, odnosno otkako je počela primena novog Zakona o sprečavanju nasilja u porodici, izrekao 16 zatvorskih kazni nasilnicima koji su prekršili sudsku zabranu udaljenja iz stana i zabranu prilaska i… »

Teška nesreća na auto-putu! Audi se podvukao pod kamion, muškarac poginuo!

BK TV 18.08.2017
Muškarac (36) iz BiH poginuo je u saobraćajnoj nesreći na autoputu kod Slavonskog Broda u Hrvatskoj. Stravičan sudar autobusa Laste i mercedesa, ima životno ugroženih! (VIDEO) Nesreća se dogodila u 14.45 na 221. kilometru južne trake autoputa A3… »

Nova prevara kruži Fejsbukom: Ne otvarajte poruku od ove osobe i ne prihvatajte njen zahtev za prijateljstvo (foto)

BK TV 18.08.2017
Fejsbukom se proširila nova prevara koja pokušava da nasamari korisnike popularne društvene mreže, pa bi bilo dobro da budete oprezni. Naime, korisnici međusobno šeruju poruku u kojoj jedni druge upozoravaju da ne prihvate zahtev za prijateljstvo od… »

Jedva ga zaustavili: Saobraćajci se krstili kada su pogledali šta je očitao radar

BK TV 18.08.2017
Ode dozvola! Mladi Austrijanac ostao je privremeno bez vozačke dozvole, jer je vozio preko 200 na sat. Policija je uspela da ga zaustavi na delu magistralnog puta Podgorica-Danilograd. Inače, dozvoljena brzina na tom delu puta ograničena na 80 km/h… »

Ubijeni anđeli: Među žrtvama napada u Barseloni i deca, najmlađa žrtva imala je samo tri godine!

BK TV 18.08.2017
Horor! Među poginulim i povređenim u terorističkom napadu u Barseloni ima državljana iz najmanje 18 zemalja - Francuske, Nemačke, Španije, Holandije, Argentine, Venecuele, Belgije, Australije, Mađarske, Perua, Rumunije, Irske, Grčke, Kube… »

Alarmantno upozorenje na ono što sledi nakon masakra u Barseloni!

BK TV 18.08.2017
Više niko nije siguran! Teroristički napadi poput jučerašnjeg u Barseloni, postali su nova realnost modernog sveta, i nijedna država ne može da se u potpunosti zaštiti od toga, izričiti su eksperti za RT. Najmanje 13 osoba je ubijeno, a stotinu je… »

Na mestu tragedije jezivi prizori, lekari Hitne pomoći zanemeli! (foto)

BK TV 18.08.2017
Jeziv prizor ostaje na putu iz Vladimirovca ka Novom Selu, nakon saobraćajne nesreće u kojoj su poginule tri osobe. Fotografije preuzete s portala juznibanat.rs Pretpostavlja se da je uzrok nesreće bila je neprilagođena brzina kretanja, međutim… »