Izvor: BK TV/Balkan arhiva vesti 18.08.2017

Beograđanin izašao iz "Lastinog" autobusa, pa ga sačekao horor! (foto)

BK TV 18.08.2017
Policija je odmah obaveštena o ovom slučaju. Ivan Čolović (30) iz Beograda povređen je upao u provaliju iznad Mioske na magistalnom putu Kolašin-Podgorica nakon što je izašao iz autobusa. Beograđanin je bio putnik autobusa "Lasta" koji je stajao… »

Požar na područuju Glibokog jarka, odjekuju eksplozije! (foto)

BK TV 18.08.2017
Na području Glibokog jarka u Hrvatskoj danas je izbio šumski požžar koji su pod kontrolu stavili vatrogasci, ali se sporadično čuju eksplozije municije koja je bila razasuta po tom području nakon velike eksplozije vojnog skladišta Gliboki jarak… »

Policajcu u banci isplatili 1.000 evra više, a svi su bili iznenađeni njegovim postupkom

BK TV 18.08.2017
Odmah je znao da je greška radnice u pitanju. Radosav Sekulić v.d. komandira Policijske stanice u Šekovićima našao se u nezgodnoj situaciji kada mu je u banci greškom isplaćeno čak 1.000 evra više od traženog iznosa. Međutim, službenike banke… »

Teška nesreća na auto-putu! Audi se podvukao pod kamion, muškarac poginuo!

BK TV 18.08.2017
Muškarac (36) iz BiH poginuo je u saobraćajnoj nesreći na autoputu kod Slavonskog Broda u Hrvatskoj. Stravičan sudar autobusa Laste i mercedesa, ima životno ugroženih! (VIDEO) Nesreća se dogodila u 14.45 na 221. kilometru južne trake autoputa A3… »

Jedva ga zaustavili: Saobraćajci se krstili kada su pogledali šta je očitao radar

BK TV 18.08.2017
Ode dozvola! Mladi Austrijanac ostao je privremeno bez vozačke dozvole, jer je vozio preko 200 na sat. Policija je uspela da ga zaustavi na delu magistralnog puta Podgorica-Danilograd. Inače, dozvoljena brzina na tom delu puta ograničena na 80 km/h… »

Bačena bomba na poznati salon automobila, šteta ogromna!

BK TV 18.08.2017
Istraga u toku! Snažna eksplozija odjeknula je noćas naseljem Blažuj u Kantonu Sarajevo. Kako je rečeno u MUP-u KS, bačena je eksplozivna naprava na objekt autosalona "Kramar" u ulici Osik b.b. Povređenih srećom nije bilo, ali su oštećena vozila… »