Izvor: BK TV/Društvo arhiva vesti 18.08.2017

Preko noći u Srbiji postali bogati! Večeras su izvučena dva loto džokera, evo gde idu 20 miliona dinara!

BK TV 18.08.2017
Čak dva loto džokera izvučena su večerašnjem 66. kolu nagradne igre Državne lutrije Srbije, a 10.445.498 dinara otići će u Suboticu i Grdelicu. Neviđeno u istoriji LOTO-a! Večeras su oni postali milioneri, a nije izvučena sedmica! Nakon što… »

"Haški osuđenici da služe kaznu u Srbiji? Ne verujem!"

BK TV 18.08.2017
Potpredsednik Vlade Srbije i predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić kaže da ne vidi mogućnost za realizaciju inicijative da se haškim osuđenicima omogući služenje zatvorske kazne u srpskim zatvorima. "Ne vidim… »

Naslovne strane dnevnih listova: Prelistavanje štampe za 19. avgust 2017. godine!

BK TV 18.08.2017
BTVNews je za vas pripremio pregled naslovnih strana za 19. avgust. Dnevna štampa u izdanjima za subotu donosi ekskluzivne i aktuelne priče iz zemlje i sveta. Dnevni listovi u Srbiji u izdanjima za 19. avgust pišu o krvavom terorističkom napadu u… »

Skandal koji i dalje potresa Srbiju: Otac autističnog dečaka tvrdi da će zbog ovoga dobiti spor protiv Er Srbije!

BK TV 18.08.2017
Istoričar Čedomir Antić očekuje da će dobiti sport protiv avio prevoznika Er Srbije i tvrdi da će sav novac od obeštećenja uložiti u podršku osobama sa autizmom. Nakon što je Er Srbija zabranila jedanaestogodišnjem dečaku sa autizmom da uđe… »

Zanimljivosti o Zlatiborcima

BK TV 18.08.2017
Zlatibor je podneblje sa izvandrednim klimatskim uslovima, sa par hiljada sati sunčanih sati tokom godine i gde je vlažnost i čistoća vazduha na izvanrednom nivou pa nije tek tako poznat kao"fabrika crvnenih krvnih zrnaca". A kako i ne bi bio kad ga… »

Terorizam na ulicama evropskih gradova

BK TV 18.08.2017
Najnoviji teroristički napadi u Španiji još jedan su dokaz da je Islamska država, kao inspirator i organizator ovih brutalnih napada, izgradila veoma efikasan ,"teroristički instrumentarijum", koji sa jedne strane, proizvodi iznenadne napade sa… »

Oni nesebično daju svoju ljubav: Bogoljub i Milanka Karić sa unucima posetili Dom za nezbrinutu decu (foto, video)

BK TV 18.08.2017
Predsednik BK Grupe Bogoljub J. Karić sa suprugom Milankom i unucima Lukom i Lazarom posetio je jednu od najhumanijih ustanova u Crnoj Gori, Dom za nezbrinutu decu "Mladost" u Bjeloj. "Vaspitači, direktor i osoblje, ulažu ogromne napore da ovoj deci… »

Stefanović u Staroj Pazovi: Cilj da policija bude što efikasnija

BK TV 18.08.2017
Kroz projekat „Policija u zajednici“ Ministarstvo želi da približi građanima rad policije, ističe ministar Stefanović. Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je danas u Staroj Pazovi da je osnovni cilj… »

Biće još toplije, a onda sledi temperaturni preokret! (tabele)

BK TV 18.08.2017
Uživajte u lepom vremenu, sledi temperaturni obrt. Danas maksimalna temperatura do 35, sutra još toplije, živa u termometru će dostići 37. podeok. I u Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i veoma toplo, uz slab do umeren vetar, a u toku noći… »

Sindikat prosvete najavio štrajk za 1. septembar!

BK TV 18.08.2017
Skraćeni časovi! Unija sindikada prosvetnih radnika Srbije saopštila je da će u petak 1. septembra održati jednodnevni štrajk. U dopisu koji je prosleđen medijima, kao i ministru prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladenu Šarčeviću i… »