Izvor: BK TV/Hronika arhiva vesti 18.08.2017

Na mestu tragedije jezivi prizori, lekari Hitne pomoći zanemeli! (foto)

BK TV 18.08.2017
Jeziv prizor ostaje na putu iz Vladimirovca ka Novom Selu, nakon saobraćajne nesreće u kojoj su poginule tri osobe. Fotografije preuzete s portala juznibanat.rs Pretpostavlja se da je uzrok nesreće bila je neprilagođena brzina kretanja, međutim… »

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo devojke na benzinskoj pumpi: Stradala zbog 10.000 dinara

BK TV 18.08.2017
Policija je uhapsila M.S (35) zbog sumnje da je 25. maja ubio Kristinu Kaplanović (19) na benzinskoj pumpi "NIS Petrola" u Velikom Mokrom Lugu. M.S. se sumnjiči da je na benzinskoj pupmi "NIS Petrola" u naselju Veliki Mokri Lug, uz upotrebu vatrenog… »

Palio žito na njivi pa se ugušio u strašnim mukama!

BK TV 18.08.2017
Nesrećnog čoveka je pronašla porodica. Čovek (77) iz Ribara kod Jagodine preminuo je od gušenja dimom paleći strnjiku. Jeziva smrt na srpskim drumovima, vozač preminuo za volanom (FOTO S LICA MESTA) Njega su članovi porodice pronašli na njivi gde… »

Monstruozan zločin na benzinskoj pumpi! Radnik prepoznao ubicu Kristine Kaplanović!

BK TV 18.08.2017
Tužilac Višeg suda u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Milošu Srebriću (35) osumnjičenom za ubistvo radnice Kristine Kaplanović. Kako mediji prenose, njega je označio i prepoznao radnik pumpe koji je bio pored devojke u vreme razbojništva… »

Turista iskasapio čoveka u centru Beograda!

BK TV 18.08.2017
Državljanin Velike Britanije gađao je staklenom flašom lokal u pripremi u Lominoj ulici na Savskom vencu. Kako portal Pink. rs saznaje, stranac je bio isprovociran jer nije bio uslužen pićem. "Rečeno mu je da ne može da dobije piće jer lokal ne… »

Tragedija u Sjenici! Jedanaestogodišnje dete poginulo od strujnog udara!

BK TV 18.08.2017
U selu Ljutaje kod Sjenice došlo je do nesreće u kojoj je dečak od 11 godina stradao od strujnog udara dok je roditeljima pomagao oko muže stoke. Kako mediji saznaju, on je poginuo u svom domaćinstvu. Iako je odmah transportovan u Zdravstveni centar… »

Izbegnuta tragedija! Demontirana bomba ispod automobila ključnog svedoka protiv OVK!

BK TV 18.08.2017
Kosovska policija demontirala je eksplozivnu napravu podmetnutu pod automobil Naima Miftarija, jednod od ključnih svedoka u slučaju "Blaca", koji se vodi protiv nekolicine bivših čelnika OVK zbog organizovanja napada na političke protivnike na… »

Haos i panika na autoputu: Gori šleper kod Stare Pazove (video)

BK TV 18.08.2017
Velika panika zavladala je među vozačiuma kada se zapalio kamion na autoputu E-75 Beograd – Novi Sad. Požar je izbio oko 16 časova na autoputu posle naplatne rampe Stara Pazova, a kako ''Blic'' iz izvora u policiji, u ovom incidentu nema… »

Tragedija: Radniku pale cevi na glavu, poginuo na licu mesta

BK TV 18.08.2017
Muškarac star oko 50 godina poginuo je jutros oko 8.30 časova, kada su na njega pale vodovodne cevi. Nesrećnom radniku cevi su pale na glavu. Uprkos naporima lekara Hitne pomoći radnik je preminuo na mestu nesreće koja se dogodila kod okretnice… »

Jeziva smrt na srpskim drumovima, vozač preminuo za volanom (foto s lica mesta)

BK TV 18.08.2017
Tragedija! Jedan muškarac je preminuo danas tokom vožnje automobila u Novom Sadu u Venizelosovoj ulici. Nakon smrti vozača, automobil je nastavio nekontrolisano da se kreće. Srećom, nije bilo velike štete, i vozilo se brzo zaustavilo. Najpre se… »