Izvor: BK TV/Politika arhiva vesti 18.08.2017

Udarac Srbiji na Preobraženje Gospodnje! Ugljanin proslavlja Sjeničku deklaraciju, želi da rasparča Srbiju?

BK TV 18.08.2017
Bošnjačko nacionalno veće čiji je predsednik Sulejman Ugljanin najavilo je da će sutra, na jedan od najvažnijih pravoslavnih praznika, Preobraženje Gospodnje, u Novom Pazaru biti održana svečana sednica tog tela na kojoj će se obeležiti 100… »

"Kosovu je potrebna vlada sa albanskom većinom!"

BK TV 18.08.2017
Predsednik Demokratskog saveza Kosova Isa Mustafa izjavio je danas da DSK neće sarađivati sa onima koji ne biraju sredstva da bi došli na vlast, preneo je RTK2. "Nema Vlade Kosova sa Radojičićima i Veselinovićima, niti kumstva sa njima ni sa… »

Niko se još nije usudio da predsednika pita ovo, a odgovor ih je šokirao!

BK TV 18.08.2017
Poručio je ovo! Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da neće da se bavi "raskolom unutar opozicije", jer, bila ujedinjena ili razjedinjena, opozicija nema rezultat, niti će dobiti izbore i vlast, a na dodatno pitanje novinara kako vidi… »

Vreme je da se započne razgovor o ozbiljnim temama

BK TV 18.08.2017
U ustavne promene Srbija ići samo ako bude postojao široki konsenzus, istakao je danas predsednik Aleksandar Vučić. "Nećemo ništa oktroisati, bez obzira na većinu koju imamo. Ili ćemo imati širok konsenzus ili nećemo ići u to", kazao je… »

Karić i Abdulsada: Srbija i Irak će zajedno raditi na jačanju vladavine ljudskih prava

BK TV 18.08.2017
Narodni poslanik Dragomir J. Karić sastao se u Beogradu s načelnikom odeljenja za ljudska prava ministarstva spoljnih poslova Republike Irak Falahom Abdulsadom, sa kojim je razgovarao o unapređenju odnosa i jačanju ekonomske saradnje dveju zemalja. U… »