Izvor: Jugmedia arhiva vesti 18.08.2017

POLOŽEN KAMEN TEMELJAC ZA NOVU FABRIKU

Jugmedia 18.08.2017
VLADIČIN HAN – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, ministarka građevinarstva i infrastrukture Zorana Mihajlović i ministar trgovine Rasim Lajić, posetili su danas „Teklas automotiv“, tursku kompaniju, gde je sa predstavnicima te… »

Vrla najlepša građevina u bivšoj Jugoslaviji, Koridor 10 gotov do kraja godine (VIDEO)

Jugmedia 18.08.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije danas krio oduševljene grandioznim mostom preko reke Vrle, gde se radovi ubrzano privode kraju. “Most va Vrli najveći je objekat na prostoru bivše Jugoslavije”, kazao je Vučić, dodavši da će ovaj… »

Bojevo gađanje u opštinama: Trgovište, Bosilegrad i Vladičin Han

Jugmedia 18.08.2017
Policijski službenici Policijske uprave u Vranju tokom avgusta i septembra ove godine, u vremenu od 9 do 15 časova, izvršiće bojevo gađanje na uređenim strelištima Policijske uprave u tri opštine, saopšteno je danas. – Na uređenom strelištu u… »

Vukovci otputovali na šestodnevnu ekskurziju

Jugmedia 18.08.2017
Sedamdeset i tri svršena srednjoškolca, koja su u dnevnicama imala sve petice, otputovala su jutros na šestodnevnu ekskurziju po Srbiji o trošku grada Leskovca. Na ovom nagradnom putovanju, koje se organizuje treću put zaredom, sada već budući… »

Uginule ribe plutaju Južnom Moravom

Jugmedia 18.08.2017
Uginuli klenovi teški oko pet kilograma plutaju celim tokom Južne Morave, nizvodno od Bujanovca do Vladičinog Hana, tačnije između sela Zlatokop i Ćukovac, u blizini Vranja. Na prijavu građana komunalna policija Vranja izašla je na teren i prvi… »

“Tigar” na ruskom tržištu?

Jugmedia 18.08.2017
Uskoro bi trebalo da bude organizovana prezentacija proizvoda pirotskog “Tigra” u Rusiji, dogovorili su predstavnici Srpsko-ruskog humanitarnog centra iz Niša prilikom današnje posete ovoj kompaniji. Ova saradnja će biti olakšica za otvaranje… »

Vučić: Nezaposlenost u Srbiji 10 posto

Jugmedia 18.08.2017
Trenutno je nezaposlenost u Srbiji na najmanjem mogućem nivou i iznosi 10 posto, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazeći graditelje mosta preko Vrle na Koridoru 10. “U ovom trenutku nezaposlenost iznosi svega 10 posto. Kada ne… »

Vučić obećao tri nove fabrike, u Leskovcu, Lebanu i Žitorađi (VIDEO)

Jugmedia 18.08.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vućić izjavio je danas prilikom obilaska radova na Koridoru 10 da će do kraja ove godine biti otvorene tri nove fabrike u Leskovcu, Lebanu i Žitorađi i da će neke od njih lično otvoriti. “Razmišljamo i o Bojniku i o… »

Dan pun sudara, dve osobe povređene

Jugmedia 18.08.2017
Jedna osoba je zadobila teške, a jedna lake telesne povrede u četiri saobćajne nzgode koje su se juče dogodile na području Pčinjskog okruga, saopštila je policija iz Vranja. Registrovan je I jedan prekršaj iz oblasti Zakona o javnom redu i miru… »

Bivši policajac ponovo palio svoju kuću

Jugmedia 18.08.2017
U prigradskom Vaskovom naselju jutros je ponovo izbio požar u kući bivšeg policajca, koga Leskovčani znaju po nadimku Legija. Kako saznajemo, on je, kao u juče, sam podmetnuo požar. Priveden je u policju. Ovaj četrdesetogodišnjak živi u… »