Izvor: OK radio arhiva vesti 18.08.2017

Vučić stigao u Han

OK radio 18.08.2017
Vranje - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa delegacijom visokih državnih funkcionera u petak se nalazi u poseti Vladičinom Hanu, gde će imati brojne aktivnosti. Predsednik republike je stigao u Vladičin Han nešto iza 10 časova, a u državnoj… »

Vranje: Novi namet na vilajet

OK radio 18.08.2017
Gradsko veće grada Vranja usvojila je izmene odluke o lokalnim administrativnim taksama, kojim se uvode dva nova nameta. Nove takse će se naplaćivati za donošenje rešenja o registraciji stambene jedinice i za usluge vođenja jedinstvene evidencije… »

Miljana u subotu u Londonu!

OK radio 18.08.2017
Nakon višemesečne kampanje i velikog broja humanitarnih akcija, građani Vranja i čitave Srbije su uspeli da sakupe potreban novac za Miljanu Ristić Stanković, koja ovog vikenda polazi u London na transplantaciju kostne srži. Nakon odlaganja termina… »

Vučić: Novi rok za Koridor 2018.

OK radio 18.08.2017
Vranje - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je tokom posete Vladičinom Hanu da će južni krak autoputa na Koridoru 10 biti završen najkasnije početkom 2018. godine. Obilazeći radove na mostu „Vrla“ u Vladičinom Hanu, Vučić je ukazao… »

Džaba i ulazak u SNS: U čijem su interesu dani Vranja?

OK radio 18.08.2017
Predstavnici lokalne vlasti su potpuno ignorisali moju ponudu izvođača za predstojeće „Dane Vranja“, iako je bila mnogo povoljnija od one koja je usvojena, tvrdi za OK Radio Marko Spirić, koji se bavi estradnim menadžmentom. Spirić… »

Barselona: Teroristi planirali da miniraju kombi i naprave još veći pokolj

OK radio 18.08.2017
Španska policija je potvrdila da su napadači iz Barselone pokušali da aktiviraju i bombu u kombiju kojim su usmrtili 14 ljudi, prenose lokalni mediji. Kako navodi El Pais, plan je propao zbog eksplozije u Alkanaru što je navelo policiju da zaključi… »

Umro tokom vožnje, pa izazvao sudar

OK radio 18.08.2017
NOVI SAD - Jedan muškarac poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko podne u Novom Sadu, potvrđeno je u policiji. Prema prvim podacima sa lica mesta, muškarcu koji je upravljao automobilom je pozlilo tokom vožnje, dobio srčani… »

Filmski opljačkan stadion u Prokuplju!

OK radio 18.08.2017
Nesvakidašnja pljačka u gradu na Toplici. Lopovi su provalili u prostorije OFK Topličanin i iz kluba je odneto sve što je ovaj fudbalski tim imao, pa i lopte! Da sve bude još gore, provalnici su mlađi maloletnici i svi imaju ispod 14 godina. Iz… »

MUP: Uhapšen muškarac zbog ubistva radnice "NIS Petrola"

OK radio 18.08.2017
Pripadnici MUP u Beogradu rasvetlili su ubistvo radnice "NIS Petrola“ K.K. i uhapsili M.S. (1982) osumnjičenog da je 25. maja počinio to krivično delo. Postoje osnovi sumnje da je M.S. na benzinskoj pumpi „NIS Petrola“ u naselju Veliki Mokri Lug… »

Hiljade na ulicama Barselone: "Ne plašim se!"

OK radio 18.08.2017
Barselona -- Više hiljada ljudi, među kojima su i španski kralj i premijer, okupilo se na glavnom trgu u Barseloni, gde su minutom ćutanja odali poštu žrtvama napada. Prisutni su španski kralj Filip VI, premijer Marijano Rahoj i predsednik… »