Izvor: OK radio/Regioni arhiva vesti 18.08.2017

Vučić stigao u Han

OK radio 18.08.2017
Vranje - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa delegacijom visokih državnih funkcionera u petak se nalazi u poseti Vladičinom Hanu, gde će imati brojne aktivnosti. Predsednik republike je stigao u Vladičin Han nešto iza 10 časova, a u državnoj… »

Vranje: Novi namet na vilajet

OK radio 18.08.2017
Gradsko veće grada Vranja usvojila je izmene odluke o lokalnim administrativnim taksama, kojim se uvode dva nova nameta. Nove takse će se naplaćivati za donošenje rešenja o registraciji stambene jedinice i za usluge vođenja jedinstvene evidencije… »

Miljana u subotu u Londonu!

OK radio 18.08.2017
Nakon višemesečne kampanje i velikog broja humanitarnih akcija, građani Vranja i čitave Srbije su uspeli da sakupe potreban novac za Miljanu Ristić Stanković, koja ovog vikenda polazi u London na transplantaciju kostne srži. Nakon odlaganja termina… »

Vučić: Novi rok za Koridor 2018.

OK radio 18.08.2017
Vranje - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je tokom posete Vladičinom Hanu da će južni krak autoputa na Koridoru 10 biti završen najkasnije početkom 2018. godine. Obilazeći radove na mostu „Vrla“ u Vladičinom Hanu, Vučić je ukazao… »

Džaba i ulazak u SNS: U čijem su interesu dani Vranja?

OK radio 18.08.2017
Predstavnici lokalne vlasti su potpuno ignorisali moju ponudu izvođača za predstojeće „Dane Vranja“, iako je bila mnogo povoljnija od one koja je usvojena, tvrdi za OK Radio Marko Spirić, koji se bavi estradnim menadžmentom. Spirić… »

Filmski opljačkan stadion u Prokuplju!

OK radio 18.08.2017
Nesvakidašnja pljačka u gradu na Toplici. Lopovi su provalili u prostorije OFK Topličanin i iz kluba je odneto sve što je ovaj fudbalski tim imao, pa i lopte! Da sve bude još gore, provalnici su mlađi maloletnici i svi imaju ispod 14 godina. Iz… »

Starac teško povređen kada je pokušao da ugasi požar

OK radio 18.08.2017
PROKUPLjE - Muškarac M.R. (75) iz Prokuplјa je zadobio teške telesne povrede opasne po život u požaru koji je danas oko 13 sati izbio u višnjaru nadomak Nove Božurne kod Prokuplјa. Nakon što je vozilom Hitne pomoći prebačen u Opštu bolnicu… »

Vučić: Turci u teklasu obećali i 13. Platu

OK radio 18.08.2017
Vranje - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio je kamen temeljac za izgradnju trećeg proizvodnog pogona turske kompanije „Teklas“ u Vladičinom Hanu. Nakon završetka radova, u novom pogonu bi, prema najavama, posao trebalo da nađe još 500… »

Chris Brown priznao zašto je pretukao Rihannu

OK radio 18.08.2017
Reper Chris Brown je u dokumentarnom filmu o svom životu priznao zašto je pretukao Rihannu. U filmu “Chris Brown: Welcome to my life” prvi put je progovorio o detaljima incidenta. Tvrdi da je prvo Rihanni priznao vezu sa devojkom za koju je do tada… »

Hondom se zakucao u pasata

OK radio 18.08.2017
U četvrtak uveče na putu Preševo – Žujince dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice teško povređeno, saopštila je Policijska uprava Vranje. Udes se dogodio u blizini pružnog prelaza u selu Žujince oko 21.40 sati, kada je vozač… »