Izvor: Press arhiva vesti 18.08.2017

Zastrašujući momenat likvidacije teroriste u Španiji: Policija pucala na napadača, on se podigao na noge, a onda je nastao…

Press 18.08.2017
Na internetu se pojavio snimak likvidacije teroriste koji je učestvovao u napadu na špansko letovalište Kambrils u kome je povređeno 7 ljudi. Foto: Tanjug Niame, samo osam sati posle terorističkog napada u Barseloni, u kome je poginulo 14 ljudi, u… »

Najtužniji Barselonin trening u istoriji (foto)

Press 18.08.2017
Fudbaleri Barse odali počast žrtvama terorističkog napada. Foto: Tanjug Fudbaleri i stručni štab Barselone započeli su jučerašnji trening minutom ćutanja. Teriristički napad u kom je 13 ljudi poginulo i desetine ranjeno obavio je Kataloniju u… »

Ovo je monstrum iz Barselone: Maloletnik na Fejsbuku ostavio jezivu poruku pre krvoprolića!

Press 18.08.2017
Španska policija, koja sprovodi istragu o napadu na poznatom šetalištu Las Ramblas u Barseloni, tokom kojeg je ubijeno najmanje 13 a ranjeno preko stotinu ljudi, traga za tinejdžerom za koga se sumnja da je vozio kombi kojim se zaleteo u pešake… »

Najniža stopa nezaposlenosti do sada! Vučić: Otvaramo dve fabrike u Kraljevu, jednu u Nišu, problem "trougao" na Zapadu…

Press 18.08.2017
Ona iznosi 10,6 odsto a biće još manja jer se očekuje otvaranje 22.341 novog radnog mesta. Foto: Tanjug Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je stopa nezaposlenosti u našoj zemlji na najnižem nivou i trenutno iznosi 10,6 odsto. On… »

Srpkinja povređena u terorističkom napadu u Barseloni!

Press 18.08.2017
Jedna državljanka Srbije povređena je u terorističkom napadu koji se sinoć dogodio u Barseloni, potvrdilo je Ministrastvo inostranih poslova. Foto: Tanjug Prema trenutnim saznanjima Ministarstva spoljnih poslova i Ambasade Republike Srbije u Madridu… »

"Lansiran" 111. Nosač na najdužem mostu Koridora 10 Vučić: U poslednje 4 godine izgrađeno puteva kao u prethodnih 60…

Press 18.08.2017
Trudimo se da na jug Srbije dovedemo što više investitora - rekao je Vučić. Foto: Tanjug Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas "lansiranju" 111. nosača sa obe strane mosta Vrla u Vladičinom Hanu, koji je sa 644,4 metara najduži… »

Osumnjičeni za ubistvo devojke na pumpi pao na poligrafu

Press 18.08.2017
Određen mu je pritvor do 30 dana. Foto: Tanjug Osumnjičeni Kristine Kaplanović (19) na benzinskoj pumpi u Malom Mokrom Lugu Miloš Srebrić (35) pao je na poligrafskom ispitivanju. Kako saznajemo svedoci su ga prepoznali i određen mu je pritvor do 30… »

Vanredna sednica parlamenta u četvrtak

Press 18.08.2017
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković sazvala je vanredno zasedanje parlamenta za četvrtak, 24. avgust. Foto:B92.net Na dnevnom redu biće Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o poljoprivrednom zemljištu. Predsednica Narodne skupštine… »

Njihov san je fotelja, a moj putevi i autoputevi: Vučić o raskolu u opoziciji

Press 18.08.2017
Hoću da ostavimo deci Srbije nešto na šta će biti ponosni, rekao je predsednik Republike. Foto: Tanjug Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Vladičinom Hanu da ne želi da se bavi navodnim “raskolom među opozicijom“. - Ne bavim se… »

Lepe vesti! Ako imate ove akcije, danas trk u poštu. Na prvom šalteru vas čekaju pare!

Press 18.08.2017
Skupština akcionara je u junu odobrila dividendu od 24,66 dinara po akciji bruto, odnosno, ukupan iznos od 4,02 milijarde dinara. Foto: Tanjug Naftna industrija Srbije (NIS) isplatiće danas akcionarima dividende putem Centralnog registra hartija od… »