Izvor: Prva arhiva vesti 18.08.2017

Državljanka Srbije povređena u napadu u Barseloni

Prva 18.08.2017
U terorističkom napadu koji se dogodio u četvrtak u Barseloni, jedna državljanka Srbije je zadobila povrede u vidu posekotina. Ona je nakon pružene medicinske pomoći puštena je iz bolnice, saopšteno je danas na osnovu najnovijih saznanja… »

ŠPANIJA: Nov napad, ubijena petorica, imali eksploziv

Prva 18.08.2017
Španska policija saopštila je da je ubila pet ljudi u gradu Kambrils i sprečila novi teroristički napad, drugi nakon onog u Barseloni kada je ubijeno 13 ljudi. Kako navode, napadači su bili opasani eksplozivom, a sve se dogodilo nešto posle jedan… »

Pili, pili i veseli bili pa ih stigao mamurluk: Rak kuka nad svojom sudbinom, Bik traži supicu...

Prva 18.08.2017
Jedna, druga, treća... čašica. Zaginulo se opasno, sve se zavrtelo, kao da je posle i mamurluk stigao. Šta tada rade znaci horoskopa i koji ga najteže podnose, pročitajte u zabavnom objašnjenju. OVAN uvek ima kraljevski mamurluk, a takav tretman i… »

Zamislite da doživite dva orgazma odjednom! Da, moguće je, a evo i kako!

Prva 18.08.2017
Ukoliko imate sreće, do sada ste već imali pregršt klitorisnih orgazma, a možda i po koji vaginalni (G tačka). Međutim, ekspreti kažu da je moguće da imate takozvani spojeni orgazam ili "Sveti Gral" doživljavanja seksualnog vrhunca. Naravno, to… »

SEDAM komplimenata kojima ćete "kupiti" svakog muškarca

Prva 18.08.2017
Ako ste mislili da muškarcima komplimenti ne znače ništa, jako ste se prevarili. Papir i olovku u ruke, i hvatajte beleške, jer ovo su stvari koje će istopiti svakog muškarca... 1. Ponosna sam na tebe Nema veze da li reč o novom poslu, hobiju ili… »

Boni Tajler peva „Potpuno pomračenje srca“ na potpunom pomračenju sunca

Prva 18.08.2017
Pevačica Boni Tajler uveličaće doček totalnog pomračenja sunca 21. avgusta na kruzeru „Royal Caribbean“, gde će, sasvim prigodno prilici, otpevati svoj hit iz 1983. „Total Eclipse of the Heart“ (Potpuno pomračenje srca.). Velška pevačica… »

Dubai u poslednje vreme u trendu! Kako u Emiratima naći posao i živeti? (detaljan vodič)

Prva 18.08.2017
Dubai i uopšte Ujedinjeni Arapski Emirati pružaju mnogo mogućnosti. To je potpuno nesumnjivo i lično smo se uverili da je zaista tako. Posla ima, mada se zbog pada cena nafte u celom regionu oseća tendencija štednje. Ipak, daleko od toga da su u… »

Brena je "čelična lejdi" estrade, ali ima i onih pred kojima poklekne!

Prva 18.08.2017
Lepa Brena je poznata kao veliki profesionalac, oštra i bez kompromisa kad je posao u pitanju. I dok je, zahvaljujući tim osobinama, decenijama dominantna na srpskoj estradi, u privatnom životu čelik se i te kako topi... Izlazak sa drugaricama… »

Ono što ste prvo videli na ovoj slici otkriva čemu u životu stremite!

Prva 18.08.2017
Lepa slika umetnika Oktavija Okampa ispočetka može da vas zbuni. Na prvi pogled, sa očima se nešto čudno dešava. Ali, to je samo prvih nekoliko sekundi, a onda počinjete da vidite jasnije oblike, prelazeći od jednog na drugi. Takva je moć… »

13 činjenica o mališanima rođenim u avgustu

Prva 18.08.2017
Bebe rođene u avgustu imaju vrlo čvrste karakterne osobine i vrlo ih je lako zavoleti. Sigurno ih ili znate ili ste jedan od njih. Zato vam donosimo deset zanimljivih činjenica o osobama koje su rođene u ovom letnjem mesecu. Mnoge osobine ličnosti… »