Izvor: RTS/Hronika arhiva vesti 18.08.2017

Rasvetljeno ubistvo radnice na benzinskoj pumpi

RTS 18.08.2017
Policija u Beogradu je rasvetlila ubistvo dvadesetogodišnje K. K., radnice "NIS Petrola", i uhapsila osobu osumnjičenu da je 25. maja ove godine počinila to krivično delo, saopštio je MUP. Sumnja se da je M. S. (1982). na benzinskoj pumpi "NIS… »

Muškarac poginuo u Novom Sadu

RTS 18.08.2017
U Venizelosovoj ulici u Novom Sadu poginuo je muškarac kojem je tokom vožnje pozlilo, potvrđeno je agenciji "Beta" u policiji. Prema prvim podacima sa lica mesta, muškarcu starom oko 60 godina koji je upravljao automobilom je pozlilo tokom vožnje… »

Teška nesreća kod Pančeva, troje poginulo

RTS 18.08.2017
Tri osobe su poginule, a dve povređene u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko oko 23 sata dogodila na putu od Banatskog Novog Sela ka Vladimirovcu, rečeno je RTS-u u pančevačkom MUP-u. Nesreća se dogodila kada su se sudarili automobil i bager… »

Priština, bomba za svedoka u slučaju "Blaca"

RTS 18.08.2017
Kosovska policija je demontirala eksplozivnu napravu podmetnutu pod automobil Naima Miftarija, jednod od ključnih svedoka u slučaju "Blaca", koji se vodi protiv nekolicine bivših čelnika OVK zbog organizovanja napada na političke protivnike na… »

Muškarac preminuo na njivi

RTS 18.08.2017
Sedamdesetsedmogodišnji muškarac, iz sela Ribara kod Jagodine, preminuo je na njivi dok je palio strnjiku. Sumnja se da se najverovatnije onesvestio od visoke temperature i ugušio dimom. "Muškarca starog 77 godina pronašla je porodica mrtvog na njivi… »

Zapalio se kamion na auto-putu kod Inđije

RTS 18.08.2017
Na auto-putu Beograd–Novi Sad, kod Inđije, zapalio se kamion zbog čega je saobraćaj na toj deonici usporen. Kabina vozača je potpuno izgorela, a kamion se nalazi u desnoj traci puta. Policija je na licu mesta, a kako mediji prenose, niko nije… »

Ljajić ne veruje da će haški osuđenici kaznu služiti u Srbiji

RTS 18.08.2017
Potpredsednik Vlade Srbije i predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić navodi da ne vidi mogućnost za realizaciju inicijative da se haškim osuđenicima omogući služenje zatvorske kazne u srpskim zatvorima. "Ne vidim… »

Dečak stradao od strujnog udara kod Sjenice

RTS 18.08.2017
U selu Ljutaje kod Sjenice došlo je do nesreće u kojoj je dečak od 11 godina stradao od strujnog udara dok je roditeljima pomagao oko muže stoke. Iako je odmah transportovan u Zdravstveni centar Novi Pazar, lekari nisu uspeli da spasu dečaka, rekao… »

Kod Zaječara zaplenjeno 4.000 paklica cigareta

RTS 18.08.2017
Inspektori Poreske uprave u koordinaciji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, u mestu Salaš kod Zaječara, prilikom pregleda putničkog motornog vozila pronašli su 4.000 paklica cigareta bez akciznih markica, 9.315 evra i 53.000 dinara. Motorno… »