Izvor: Vrele gume arhiva vesti 18.08.2017

BMW i3 (94 Ah)

Vrele gume 18.08.2017
Zalet Tesle u svetu električnih automobila, primorao je i najveće brendove da u koloni krenu tom uskom i neistraženom (izletničkom) stazom. Nadajmo se samo da „slepac“ nije na čelu kolone Iako je spolja ostao gotovo isti, druga generacija i3 je u… »

Audi nudi alternativu nepoželjnim dizelašima

Vrele gume 18.08.2017
Najava: Audi nudi alternativu nepoželjnim dizelašima U trenutku kada Nemačka i Švajcarska donose zakone o proterivanju starijih dizelaša sa puteva, proizvođači poput Audija lansiraju modele sa pogonom na metan, koji su takođe ekonomični, ali… »

Indija postala najveći svetski proizvođač motocikala

Vrele gume 18.08.2017
Moto: Indija postala najveći svetski proizvođač motocikala Indija je prestigla Kinu i sada nosi laskavu titulu najvećeg svetskog proizvođača motocikala. Sve veće i ekonomski snažnije domaće, indijsko tržište, kao i partnerstvo sa evropskim pre… »

Koncept BMW Serije 8 - na korak do produkcije

Vrele gume 18.08.2017
Osveženje iz Bavarske: Koncept BMW Serije 8 - na korak do produkcije Dugoočekivana Serija 8 je iza ćoška! Kao i sa konceptom Z4, BMW je ostao misteriozan što se tiče pogonske jedinice u novoj Seriji 8, no jedno je sigurno, na osnovu raznih… »

Predstavljen BMW Z4 koncept (GALERIJA)

Vrele gume 18.08.2017
Aktuelno: Predstavljen BMW Z4 koncept (GALERIJA) BMW je zvanično predstavio koncept Z4 na manifestaciji Pebble Beach. Bavarci su predstavili novi dizajnerski pravac, nakon mnogo kritika o bezličnosti i sličnosti između njihovih modela. Adrian van… »