Regioni arhiva vesti 18.08.2017

POLOŽEN KAMEN TEMELJAC ZA NOVU FABRIKU

Jugmedia 18.08.2017
VLADIČIN HAN – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, ministarka građevinarstva i infrastrukture Zorana Mihajlović i ministar trgovine Rasim Lajić, posetili su danas „Teklas automotiv“, tursku kompaniju, gde je sa predstavnicima te… »

Vranje: Novi namet na vilajet

OK radio 18.08.2017
Gradsko veće grada Vranja usvojila je izmene odluke o lokalnim administrativnim taksama, kojim se uvode dva nova nameta. Nove takse će se naplaćivati za donošenje rešenja o registraciji stambene jedinice i za usluge vođenja jedinstvene evidencije… »

Miljana putuje u London

Jug press 18.08.2017
VRANJE Zahvaljujući humanosti Vranjanaca i mnogih građana Srbije sakupljen je neophodan novac za odlazak Miljane Ristić Stanković u London na transplantaciju koštane srži. Prikupljeno je 250 hiljada funti za operaciju i Miljana, koja je teško… »

Bojevo gađanje u opštinama: Trgovište, Bosilegrad i Vladičin Han

Jugmedia 18.08.2017
Policijski službenici Policijske uprave u Vranju tokom avgusta i septembra ove godine, u vremenu od 9 do 15 časova, izvršiće bojevo gađanje na uređenim strelištima Policijske uprave u tri opštine, saopšteno je danas. – Na uređenom strelištu u… »

SDP i SNS od danas deo vlasti u Tutinu

Radio sto plus 18.08.2017
Predstavnici Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka, Sandžačke demokratske partije (SDP) i Srpske napredne stranke (SNS) danas su potpisali Sporazum o učešću u vlasti u opštini Tutin. Sporazum je potpisan na osnovu Deklaracije o strateškom… »

Vučić: Novi rok za Koridor 2018.

OK radio 18.08.2017
Vranje - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je tokom posete Vladičinom Hanu da će južni krak autoputa na Koridoru 10 biti završen najkasnije početkom 2018. godine. Obilazeći radove na mostu „Vrla“ u Vladičinom Hanu, Vučić je ukazao… »

Vukovci otputovali na šestodnevnu ekskurziju

Jugmedia 18.08.2017
Sedamdeset i tri svršena srednjoškolca, koja su u dnevnicama imala sve petice, otputovala su jutros na šestodnevnu ekskurziju po Srbiji o trošku grada Leskovca. Na ovom nagradnom putovanju, koje se organizuje treću put zaredom, sada već budući… »

Bojkot izbora za članove Saveta građana MZ: Mesna samouprava obesmišljena, građani se ništa ne pitaju

InfoKG 18.08.2017
Uoči izbora za članove Saveta građana mesnih zajednica, zakazanih za 20. avgust, sve je više onih koji pozivaju na bojkot istih. Šumadijska regija i Pokret slobodnih građana neće uzeti učešće u izborima, takođe ni Zajedno za Šumadiju, SDS, a… »

Veliki pomor ribe, niko ne zna šta je uzrok: Uginula riba pluta Južnom Moravom

Kurir 18.08.2017
VRANJE - Uginula riba pluta Južnom Moravom između sela Zlatokop i Ćukovac nadomak Vranja. Na prijavu građana komunalna policija Grada Vranja izašla je na teren i prvi put, kako kažu, sreli su se sa ovakvom vrstom problema. Klenovi teški oko pet… »

U Domu zdravlja osavremenjena oprema, u planu obnavljanje voznog parka

InfoKG 18.08.2017
U Domu zdravlja Kragujevac u prethodnom periodu zanovljen je i osavremenjen deo medicinske opreme, računarskih sistema i renovirane se pojedine ambulante, a u planu je ugradnja električnih kapija i obnavljanje voznog parka. Novine bi trebalo da unaprede… »