Regioni arhiva vesti 18.08.2017

POLOŽEN KAMEN TEMELJAC ZA NOVU FABRIKU

Jugmedia 18.08.2017
VLADIČIN HAN – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, ministarka građevinarstva i infrastrukture Zorana Mihajlović i ministar trgovine Rasim Lajić, posetili su danas „Teklas automotiv“, tursku kompaniju, gde je sa predstavnicima te… »

Gradsko veće usvojilo niz značajnih odluka

Jug press 18.08.2017
VRANJE Članovi Gradskog veća u Vranju usvojili su izmene Odluke o lokalnim administrativnim taksama. Izmene predviđaju uvođenje novih taksi za stanare stambenih zgrada, u skladu sa Zakonom o stanovanju. One se odnose na registraciju stambenog objekta… »

Miljana putuje u London

Jug press 18.08.2017
VRANJE Zahvaljujući humanosti Vranjanaca i mnogih građana Srbije sakupljen je neophodan novac za odlazak Miljane Ristić Stanković u London na transplantaciju koštane srži. Prikupljeno je 250 hiljada funti za operaciju i Miljana, koja je teško… »

Bojevo gađanje u opštinama: Trgovište, Bosilegrad i Vladičin Han

Jugmedia 18.08.2017
Policijski službenici Policijske uprave u Vranju tokom avgusta i septembra ove godine, u vremenu od 9 do 15 časova, izvršiće bojevo gađanje na uređenim strelištima Policijske uprave u tri opštine, saopšteno je danas. – Na uređenom strelištu u… »

Ugljanin u koaliciji sa Vučićem – SNS i SDPS od sutra i zvanično u tutinskoj vlasti!

Sandžak press 18.08.2017
Predstavnici Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka, Sandžačke demokratske partije (SDP) i Srpske napredne stranke (SNS) danas su potpisali Sporazum o učešću u vlasti u opštini Tutin. Stranka SDA Sandžaka Sulejmana Ugljanina u koaliciji je sa… »

Vrla najlepša građevina u bivšoj Jugoslaviji, Koridor 10 gotov do kraja godine (VIDEO)

Jugmedia 18.08.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije danas krio oduševljene grandioznim mostom preko reke Vrle, gde se radovi ubrzano privode kraju. “Most va Vrli najveći je objekat na prostoru bivše Jugoslavije”, kazao je Vučić, dodavši da će ovaj… »

Vukovci otišli na nagradnu ekskurziju

Jug press 18.08.2017
LESKOVAC Učenici srednjih škola sa prosekom 5,0, nosioci Vukove diplome na teritoriji grada Leskovca, ukupno njih 73, otišli su danas na šestodnevnu nagradnu ekskurziju, koja će trajati do 23. avgusta. Vukovci će, tokom šestodnevne ekskurzije… »

Šumadijska regija i PSG: Bojkot izbora za mesnu samoupravu

Ritam grada Kg 18.08.2017
Šumadijska regija i Pokret slobodnih građana saopštili su da neće uzeti učešće u izborima za savete građana kragujevačkih mesnih zajednica „iz istih razloga iz kojih ne nameravaju da učestvuju ni u nekom od rijalitija ili u tzv. unutrašnjem… »

Veliki pomor ribe, niko ne zna šta je uzrok: Uginula riba pluta Južnom Moravom

Kurir 18.08.2017
VRANJE - Uginula riba pluta Južnom Moravom između sela Zlatokop i Ćukovac nadomak Vranja. Na prijavu građana komunalna policija Grada Vranja izašla je na teren i prvi put, kako kažu, sreli su se sa ovakvom vrstom problema. Klenovi teški oko pet… »

U Domu zdravlja osavremenjena oprema, u planu obnavljanje voznog parka

InfoKG 18.08.2017
U Domu zdravlja Kragujevac u prethodnom periodu zanovljen je i osavremenjen deo medicinske opreme, računarskih sistema i renovirane se pojedine ambulante, a u planu je ugradnja električnih kapija i obnavljanje voznog parka. Novine bi trebalo da unaprede… »