Zabava arhiva vesti 18.08.2017

Od ponedeljka brzinu na drumu pojačano kontrolišu noćni radari

Radio 021 18.08.2017
Uprava saobraćajne policije opremljena je sa još 50 najsavremenijih radarskih uređaja za merenje brzine koji mogu da se koriste i u noćnim uslovima, u šta će se uveriti naši vozači već početkom sledeće nedelje. "Od ponedeljka, 21. avgusta i… »

ŠOKANTNO! Jovana ostavila verenika jer ju je prevario!

Svet 18.08.2017
Kako SVET saznaje, Jovana Jeremić odlučila je da ostavi verenika Vojislava Miloševića samo mesec dana nakon glamurozne veridbe jer ju je prevario! Do Jovane su dolazile priče da joj je verenik neveran i da ima paralelnu vezu, ali ona nije verovala u… »

Austrijanci možda prvi u Evropi pravili slaninu u industrijskim razmerama

Beta 18.08.2017
Austrijanci su pravili slaninu i pre nekoliko hiljada godina, a jedan istraživač smatra da su oni verovatno prvi u Evropi koji su to radili u industrijskim razmerama. Istraživač Hans Rešrajter iz bečkog Muzeja prirodne istorije rekao je da su DNK… »

Sud blokirao celokupnu imovinu Svetozara Marovića i njegove porodice

Blic 18.08.2017
Viši sud u Podgorici blokirao je kompletnu imovinu bivšeg visokog državnog funkcionera Svetozara Marovića i njegove porodice do okončanja finansijske istrage o poreklu imovine funkcionera osuđenog za višemilionske malverzacije u Budvi. Sud je na… »

„Zapovesti“ u jednoj ambulanti nasmejale Hrvate

RTS 18.08.2017
Popis ambulatnih zapovesti okačenih u jednoj hrvatskoj ambulanti privukao je veliku pažnju na „Fejsbuku“. Listu od deset zapovesti napisao je jedan hrvatski doktor još ranije, ali se očito nekim njegovim kolegama dopala pa su i oni počeli da je… »

Ispovest ace lukasa: U poslednjem intervjuu o privatnom životu otkrio sve o razvodu, pa priznao koja žena mu je najveća…

Kurir 18.08.2017
"Ovo će biti moj poslednji intervju koji se tiče privatnog života, i posle njega nećete čuti ništa osim muzike i koncerata. Svašta se pisalo, ja sam se uglavnom smejao. Sve je krenulo od mog rastanka sa Sonjom, i to je napravilo medijsku pompu… »

Bir fest: „Čorba“ sa Ušća krenula na turneju, večeras „Hladno pivo“ i „Zabranjeno pušenje“

RTS 18.08.2017
Drugo veče „Belgrejd bir festa“ obeležio je početak turneje „Riblje čorbe“, nastupi sastava „Mortal kombat“, „Samostalni referanti“, „Direktori“ i britanskih hip hop zvezda „Stereo Em-Siz“. Nakon spektakularne prve večeri… »

Ne oglašava se nigde, pa ga kolega odao: Evo šta Darko Lazić radi u jeku afere njegove supruge i Ace Lukasa

Blic 18.08.2017
Pevač već danima nije aktivan na društvenim mrežama, niti se oglašava u medijima, a trenutno se nalazi na crnogorskom primorju gde je sinoć uživao u društvu prijatelja. Dok domaća javnost bruji o neverstvu Ane Sević, njen muž Darko Lazić… »

Sinan u Dobanovcima

Večernje novosti 18.08.2017
Folk pevač Sinan Sakić održaće večeras koncert na bazenima "Kvin" u Dobanovcima. FOLK pevač Sinan Sakić održaće večeras koncert na bazenima "Kvin" u Dobanovcima (21.00), koji će biti svojevrsna repriza njegovog junskog nastupa na beogradskom… »

Žika Jelić teže povređen: Pevač YU grupe oboren sa motora!

Svet plus 18.08.2017
Frontmen YU grupe, Žika Jelić, teže je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u NOvim Banovcima, ali je na sreću van životne opasnosti. Prema nezvaničnim informacijama, na Jelića je juče dok je vozio svoj motor "harli" oko 17 sati, na… »