Beograd arhiva vesti 20.08.2017

Udes kod Orlovače: Povređene dve osobe, automobili uništeni

Blic 20.08.2017
U sudaru koji se oko 16 časova dogodio u blizini Orlovače u pravcu ka gradu, sudarila su se dva automobila i tom prilikom povređene su dve osobe. Udes se dogodio na Ibarskoj magistrali u blizini benzinske pumpe, a do nezgode je došlo tokom preticanja… »

U Kumodraškoj povređena dva mladića u saobraćajki

Večernje novosti 20.08.2017
U protekloj noći u Beogradu dogodile su se dve saobraćajne nesreće u kojima su tri osobe zadobile lakše povrede. U protekloj noći u Beogradu dogodile su se dve saobraćajne nesreće u kojima su tri osobe zadobile lakše povrede, rekla je Tanjugu… »

Sedam Faza radova do kraja septembra: Izmene režima saobraćaja u Zemunu i na Čukarici

Blic 20.08.2017
Radovi koje će tokom narednog perioda izvoditi JKP "Beogradske elektrane" i JKP "Beograd put" dovešće do izmena u režimu saobraćaja u pojedinim delovima opština Zemun i Čukarica, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj. Deo Vrtlarske ulice u… »

Bir fest : Za četiri dana na Ušću više od pola milona posetilaca

Studio B 20.08.2017
Na muzičkom festivalu Bir fest (Beer fest) tokom protekla četiri dana na beogradskom Ušću bilo je više od pola miliona posetilaca, saopštili su danas organizatori. Četvrto veče festivala, sinoć, obeležili su nastupi Darka Rundeka, Goblina… »

Četrdeset dobrovoljaca spasava životinje

Politika 20.08.2017
„Animal Rescue Serbia” funkcioniše u Beogradu, Nišu, Vršcu i Novom Sadu. - Na svaku akciju obično izlazi po troje ljudi – jedan spasava, drugi asistira, treći snima. Zbunjene mačke koje ne znaju da siđu sa krova ili drveta, psi zaglavljeni u… »

Kalemegdan – simbol ljubavi u Beogradu

Politika 20.08.2017
Beogradska tvrđava među fotografima važi za najromantičniju lokaciju u gradu na kojoj nastaju najlepše fotografije zaljubljenih parova. Đorđe Marjanović je pevao o njemu kao o najlepšem gradu sa nasmejanim ulicama. U pesmi Lole Novaković ima… »

Propada hram dečje knjige

Politika 20.08.2017
Za rešavanje problema oštećene fasade na kući Laze Lazarevića Biblioteka grada, koja je korisnik prostora i u kojoj se nalazi dečje odeljenje „Zmaj”, nikako da pronađe pomoć. Zovemo ih „android generacijama”, kritikujemo što su non-stop… »

Pivski gulaš začinjen muzikom

Politika 20.08.2017
Na mapi provoda kome nema premca ucrtan je „Beogradski festival piva”. Poljana na Ušću i sinoć je bila kao mravinjak. „Da popijem, a da ostanem trezan, tako su naštimane cene piva”, komentarisao je Milutin Pantelić, informatičar koji je s… »

Delovi Beograda bili bez struje

Studio B 20.08.2017
Zbog kvara na visokonaponskoj mreži oko sat vremena bez električne energije bili su stanovnici pojedinih delova Beograda. Na Banovom brdu, Voždovcu, Senjaku, Topčiderskom brdu i delovima Novog Beograda nije bilo struje. U „Elektrodistribuciji… »

Okončana drama u srpskoj prestonici! Beograđani skoro sat vremena bili u mraku! (foto)

BK TV 20.08.2017
Veći deo Beograda je večeras oko 21:45h iznenada ostao bez struje koja se u međuvremenu vratila. Kako BKTVNews nezvanično saznaje, Dedinje, Novi Beograd, Banovo brdo i Senjak su bili u potpunom mraku. Kneza Milosa u mraku vec pola sata... Zivela… »