Izvor: Danas arhiva vesti 20.08.2017

Vilijem Ražnatović

Danas 19.08.2017
Glogovac i njegovi fanovi bi morali da znaju da je u Engleskoj XVI i XVII veka Šekspir bio ono što je Ceca Ražnatović u Srbiji XX i XXI veka. Pre nego što nastavimo politička smatranja iz jučerašnjeg broja, osvrnimo se na kulturnu polemiku - ipak… »

Jovanović: Idem na sastanak sa Mekalisterom

Danas 19.08.2017
Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da će sledeće nedelje sigurno otići na sastanak sa Dejvidom Mekalisterom, jer je to jedini način stvaranja sposobne alternative koja će izgraditi modernu evropsku Srbiju… »

Trampov udar bez posledica po srpske NVO

Danas 19.08.2017
Najavljenim smanjenjem SAD bi za nevladine organizacije u Srbiji u 2018. izdvojile 15,2 miliona dolara. Moguće smanjenje novčane pomoći koju SAD pružaju zemljama istočne Evrope, među kojima je i Srbija, za razvoj demokratije i vladavine prava, ne bi… »

Ponovo razmotriti planove

Danas 19.08.2017
* Gotovo nijedna planirana TE na Zapadnom Balkanu, među kojima i drugi blok TE Pljevlja, ne ispunjava nove, strože standarde zagađenosti, koje je EU usvojila 28. aprila. Države koje planiraju nove elektrane na ugalj, među kojim je i Crna Gora, moraju… »

Nisam se ni prošetao Sarajevom

Danas 19.08.2017
PONEDELJAK, 14. avgust Jutro počinje pakovanjem za put. Mada relativno često putujem, mrzim pakovanje, uglavnom otvorim orman i nabacam u kofer sve što je popeglano, što obično i nije neki širok izbor. Nije ni danas. Putujem sa koleginicom… »