Izvor: Dnevnik/Politika arhiva vesti 20.08.2017

Mihajlović: Muzej Tesla projekat od nacionalnog značaja

Dnevnik 20.08.2017
BEOGRAD: Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović izjavila je danas da će, zbog važnosti koju Nikola Tesla ima za Srbiju, njene građane, ali i ceo svet, Vladi Srbije uputiti inicijativu da se izgradnja novog muzeja posvećenog tom svetski priznatom… »

Opštinski odbor Nove Srbije prešao u SNS

Dnevnik 20.08.2017
BRUS, 20. avgusta (Tanjug) - Kompletan Opštinski odbor Nove Srbije u Brusu prešao je u Srpsku naprednu stranku, potvrdio je danas Tanjugu koordinator Izvršnog odbora za Rasinski okrug SNS Nenad Dejanović. “Kopletna Nova Srbija na čelu sa… »

Vulin: Migovi iz Rusije stižu do kraja godine

Dnevnik 20.08.2017
BEOGRAD: Sve ide po polanu, migovi iz Rusije će u Srbiju stići do kraja godine, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin. "Dugo očekivani migovi stižu do kraja godine. Kad kažem dugo ocekivani ne mislim na period od prethodnih šest meseci… »

Vulin: Zašto je Mekalister pozvao Jeremića, a nije Šešelja

Dnevnik 20.08.2017
BEOGRAD: Ministar odbrane i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas da mu nisu jasni kriterijumi po kojima su lideri opozicije pozivani na sastanak sa izvestiocem Evropskog parlamenta Dejvidom Mekalisterom, s obzirom da je, na primer… »

"Nešenel interest": Ne čačkajte "ruskog medveda"

Dnevnik 20.08.2017
VAŠINGTON: Zapadno mešanje u tradicionalne sfere ruskog uticaja - područja koja su pod uticajem Moskve bila tokom tri veka ili duže - predstavlja veoma provokativnu i destabilizujuću politiku, piše američki časopis "Nešenel interest". Osim… »

Radnici ambasade u Skoplju na konsultacijama u Beogradu?

Dnevnik 20.08.2017
SKOPLjE: Svi zaposleni u Ambasadi Srbije u Skoplju hitno su povučeni na konsultacije u Beograd, javila je večeras makedonska televizija Telma pozivajući se na izvor iz makedonskog Ministarstva spoljnih poslova. Televizija navodi da nisu poznati razlozi… »

Šešelj: Zašto da se razgraničavamo na KiM?

Dnevnik 20.08.2017
BEOGRAD: Lider SRS Vojislav Šešelj je u intervjuu za "Novosti" na pitanje šta misli o predlogu razgraničenja na KiM odgovorio pitanjem - zašto se razgraničavati sa Albancima na svojoj teritoriji? "Što da se sa Albancima razgraničavamo na svojoj… »