Izvor: Kurir/Društvo arhiva vesti 20.08.2017

MUP apelovao na vozače da izbegavaju batrovce: Ovo su granični prelazi gde nema gužve

Kurir 20.08.2017
BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova apelovalo je danas na vozače, da zbog višečasovnog zadržavanja na Graničnom prelazu Batrovci, usled velikih gužvi na ulazu u Republiku Hrvatsku koriste alternativne granične prelaze. Vozačima se savetuje… »

Hitno upozorenje rmhz: Srbiju očekuju olujni vetar, grad i obilni pljuskovi. Proglašen žuti meteoalarm

Kurir 20.08.2017
BEOGRAD- Republički hidrometeorološki zavod Srbije izdao je danas upozorenje za područje Srbije, objavljeno je na sajtu RHMZ. Kako se navodi, danas se na području Srbije ponegde očekuju kratkotrajne vremenske nepogode, jak povremeno olujni vetar… »

Preduzeće za uzor: Evo šta sve proizvode zatvorenici iza zidova Okružnog zatvora u Novom Sadu

Kurir 20.08.2017
Novosadski Okružni zatvor na Klisi ima takav asortiman proizvoda, da se građani zaista mogu susresti svakodnevno s njima. Recimo, kad neko krene na večeru u restoran, može ubrzo naići na behaton staze, parking kugle, kelneri mogu poslužiti pikantno… »

Kurir TV vesti uživo: Ovo samo u Srbiji ima! Dezertirao i dobio zatvorsku kaznu, a vlada prestonicom!

Kurir 20.08.2017
Kako je ministra Aleksandra Vulina oduvala Amerika? Umesto da se odazove na vojni poziv Goran Vesić bežao iz zemlje tokom NATO bombardovanja 1999. godine, dobio i zatvorsku kaznu koju nikad nije odslužio. Umesto kazne zbog potpirivanja separatizma… »

10 razloga zbog kojih ipak treba letovati u Crnoj Gori!

Kurir 20.08.2017
Crnogorci su neljubazni, sve je skupo, more je prljavo, plaže pune otpada... Koliko puta ste čuli sve ovo o crnogorskom primorju? Mnogi su zbog ovih priča i iskustava odustali od Crne Gore kao letnje destinacije, pa sada idu u Grčku, Bugarsku… »

Tajna kineske medicine: Kako da za 5 minuta bez lekova snizite visok pritisak?

Kurir 20.08.2017
Gotovo svaki čovek se ponekad nađe u situaciji da mu je pritisak povišen. Pod uticajem stresa ili prekomerne fizičke aktivnosti mišići se naprežu, a krvni sudovi sužavaju stvarajući pritisak. Znate li šta u tim trenucima treba učiniti da… »

Tradicionalna srpska makljaža! Opšta tuča u kafani, kao na divljem zapadu: Pogledajte brutalni obračun, žene su vrištale…

Kurir 20.08.2017
Na društvenim mrežama je osvanuo snimak kafanske tuče, koja je zapanjila svojom brutalnošću. NIje poznato kada se, i na kom mestu desila ova, slobodno možemo reći, surova bitka više mladića, ali se na snimku vidi da je njihova izuzetna… »

Samo da je džabe! Srpska ofanziva na ikein hot-dog! Kilometarski red zbog jeftinih viršli!

Kurir 20.08.2017
Nedavno otvaranje robne kuće IKEA na Bubanj potoku izazvalo je veliko interesovanje građana. Prvog radnog dana bio je prisutan veliki broj posetilaca, a tako je bilo i ovog vikenda. Čitalac Kurira poslao nam je fotografiju koja svedoči da je najveća… »

Najomraženiji lik na Fejsbuku se obratio Srbima: Evo šta je posle svega rekao legendarni Fabricio Brambila

Kurir 20.08.2017
Mladi umetnik iz Bolonje Fabricio Brambila (Fabrizio Brambilla) ovih dana postao je, ni kriv ni dužan, najomraženija osoba na Fejsbuku u Srbiji. Razlog za to je prilično bizaran - neko je rešio da baš njegovo ime iskoristi u pokušaju da prevari… »

(Video) Kolaps na Batrovcima: Svi trube, kamioni i automobili u istim trakama! Osam sati čekaju na izlaz iz Srbije

Kurir 20.08.2017
BEOGRAD - Putnička vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Batrovci ka Hrvatskoj od jutros očekuju višesatna čekanja na izlaz iz Srbije. Da je na Batrovcima opšti kolaps svedoči i čitalac Kurira: - Ljudi ne puštaju sirene, kamioni idu… »