Izvor: Kurir/Hronika arhiva vesti 20.08.2017

Rešena noćna pucnjava u Novom sadu u kompjuterskoj igraonici: Uhapšen osumnjičeni napadač i saučesnik, potraga za trećim…

Kurir 20.08.2017
NOVI SAD - Novosadska policija rešila je pucnjavu od sinoć u Novom naselju kada su iz vatrenog oružja ranjena dvojica Novosađana. - Novosađanin D. V. (26) uhapšen je zbog sumnje da je, na ulici, pucao u nogu devetnaestogodišnjaku i naneo mu teške… »

Tragedija na Gružanskom jezeru: Utopio se mladić (20), nastavlja se potraga za njim

Kurir 20.08.2017
BEOGRAD - U Gružanskom jezeru se utopio mladić star oko 20 godina. Kako je javio je sinoć RTS, pozivajući se na Hitnu pomoć u Kniću, nesreća se dogodila u popodnevnim satima. U policiji kažu da je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u… »

Noćna kontrola policije u Novom Pazaru: U lokalu pronašli pištolj i municiju

Kurir 20.08.2017
NOVI PAZAR - Policija Novog Pazara je u jednom od lokala u pešačkoj zoni grada, tokom akcije rutinske kontrole, pronašla jedan pištolj i nekoliko komada municije, rečeno je u novopazarskoj policiji. Policija je u Novom Pazaru sinoć sprovodila akciju… »

Tragedija na Gružanskom jezeru: Ronioci pronašli telo utopljenog mladića

Kurir 20.08.2017
KNIĆ - Ronioci su pronašli telo mladića starog oko 20 godina, koji se u subotu popodne utopio u Gružanskom jezeru kod Knića, saopštila je Policijsa stanica u Kniću. Prema nezvaničnim informacijama telo mladića, izvučeno je na obalu i biće… »

Pijani Britanac pravio haos po Beogradu: Divljao po hotelu, a onda napao radnika kafića i srčom ga isekao po glavi i vratu

Kurir 20.08.2017
BEOGRAD - Britanac Simon T. (53) uhapšen je preksinoć jer je u centru Beograda napao Milana J. (40), koji je radio u jednom lokalu blizu Zelenog venca, i naneo mu teške povrede, zbog kojih je naš državljanin završio u Urgentnom centru. Pijani… »

Otac jednog od stradalih u sudaru: Krenuli da poprave mobilni i poginuli

Kurir 20.08.2017
ALIBUNAR - Moj sin Vladimir bio je te kobne noći kod kuće kada se iznenada spremio i rekao: „Tata, idem ja“. Bilo je oko 22.45, dvadeset minuta kasnije je nastradao. Ovim rečima opisuje tragediju Dragan Topić iz Banatskog Novog Sela, otac… »

Ispovest odbegle snajke iz Požarevca: Sramota me je da pričam šta sam sve trpela, pobegla sam iz pakla u poslednjem trenutku

Kurir 20.08.2017
Nevena Savović (26) iz Požarevca, koja je bila žrtva otmice, fizičkog i psihičkog maltretiranja, u ispovesti tvrdi da je u poslednjem trenutku pobegla iz pakla u kome je sedam godina živela sa nevenčanim suprugom Nenadom Ilićem (30). - Trpela sam… »

Nezapamćena tragedija u sjenici: Dečaka ubila muzilica za krave!

Kurir 20.08.2017
SJENICA - Elmaz Š. (11) iz sela Ljutaje kod Sjenice poginuo je od strujnog udara koji je izazvala muzilica za krave. Tragedija se dogodila preksinoć na imanju ove porodice. Kako saznajemo, Elmaz je sa starijim bratom u petak uveče bio u štali i muzli… »