Izvor: Kurir/Kultura arhiva vesti 20.08.2017

Beer fest: Četvrto veče festivala obeležili su nastupi Darka Rundeka, Goblina, s.A.R.S-a, Kerbera i Atheist Rapa pred…

Kurir 20.08.2017
Program Belgrade Beer Festa u subotu otvorili su Good ol Bastardos, zatim su nastupili Vreme čuda, a nešto kasnije u odličnom raspoloženu publika je dočekala momke iz benda Ničim Izazvan. Na sceni je potom ovacijama pozdravljen hrvatski muzičar… »

Hrvatica piše O ajnštajnovoj ženi: Mileva je autor teorije relativiteta

Kurir 20.08.2017
Na Sajmu knjiga u Puli hrvatska spisateljica Slavenka Drakulić predstavila je roman o srpskoj naučnici Milevi Marić. Knjiga „Mileva Ajnštajn, teorija tuge“ otkriva kako se Albert Ajnštajn odnosio prema svojoj prvoj ženi. Radnja u romanu je… »

(Foto) Gven Stefani više ne izgleda ovako: Pevačica se prepustila operacijama, nećete verovati šta je uradila sa licem!

Kurir 20.08.2017
I dok su je godinama hvalili da izgleda kao devojka s početka karijere, poslednje slike pevačice Gven Stefani šokirale su svetsku javnost. Dok je tokom karijere uvek imala podršku medija koji su hvalili njen stili lepotu, sada je potpuno iznenadila… »

(Kurir TV) na probi plavog orkestra pred spektakl na Ušću: Loša i Đura pevaju o sole mio!

Kurir 20.08.2017
Jedna od najpopularnijih grupa s područja bivše Jugoslavije - Plavi orkestar - večeras priprema veliki spektakl za poslednje veče 15. Bir festa. Zbog toga će nastup Saše Lošića i drugova od 21.15 sati na Ušću trajati oko dva i po sata, a na… »

Šijan dobio priznanje u Sarajevu: U novom filmu Tito i Staljin!

Kurir 20.08.2017
U Narodnom pozorištu u Sarajevu preksinoć je završen Sarajevo film festival, a jedini nagrađen od autora iz Srbije je Slobodan Šijan. Legendarni reditelj je osvoji specijalno priznanje žirija za razvoj svog novog filma „Budi bog s nama“, u kojem… »

(Foto) Robin Tik posle dve decenije braka našao drugu: Pevač čeka bebu sa 18 godina mlađom manekenkom!

Kurir 20.08.2017
Robin Tik je u braku bio 21 godinu, a sada uživa u vezi sa 18 godina mlađom manekenkom. Pevač Robin Tik koji je svetsku slavu stekao 2013. godine kada je objavio numeru "Blurred lines". Ali od tada se sve promenilo. Popularnost je rasla, a njegov odnos… »

Katarina Radivojević iskreno o ljubavi: Moje venčanje će biti tajno!

Kurir 20.08.2017
Katarina Radivojević trenutno boravi u Beogradu, gde snima nastavak popularne serije. Na pitanja o ljubavi je odgovarala dvosmisleno, ali je istakla da joj mama govori da nikada ne treba da se Na konstataciju da je kako je starija sve lepša, kaže: -… »