Izvor: Kurir/Regioni arhiva vesti 20.08.2017

Nesvakidašnji podvig: Gimnazijalac iz Pirota preplivao Zavojsko jezero za četiri sata

Kurir 20.08.2017
Uroš Ivanković (17) iz Pirota preplivao je Zavojsko jezero na Staroj planini u dužini od 17 kilometara za 4 sata i 10 minuta, što je nesvakidašnji podvig. Ivanković, učenik trećeg razreda Gimnazije, član je Ronilačko plivačkog kluba Pirot a… »

(Kurir TV) svi su hteli da se slikaju: Neotrovni Đole družio se sa Vranjancima

Kurir 20.08.2017
VRANJE - U centru Vranja na gradskom šetalištu u subotu je održana edukacija Udruženje za zaštitu gmizavaca i životne sredine „Poskok“ iz Vladičinog Hana. Veliki broj Vranjanaca prisustvovao je ovom događaju, a najveća atrakcija je bilo… »

Požar kod Kraljeva: Gori trava i nisko rastinje, nepristupačan teren otežava gašenje

Kurir 20.08.2017
KRALJEVO - Na nepristupačnom terenu, na putu Kraljevo-Raška, sinoć je izbio požar, a gore trava i nisko rastinje. Kako se navodi, vatra nije ugrozila okolna mesta. Požar je izbio između Dobre strane i Polumira. Prilaz vatrogasaca mestu na kojem je… »

Vanredna mera u Sokobanji: Voda iz javnih česmi nije za piće

Kurir 20.08.2017
BEOGRAD - Štab za vanredne situacije u opštini Sokobanja saopštio je danas da je zbog bakteriološke neispravnosti na snazi zabrana korišćenja vode za piće sa javnih česama. Na sednici štaba održanoj, kako se navodi u saopštenju, zbog javljanja… »

Lucifer uzvraća udarac: Uživajte u kiši i zahlađenju, tropsko leto nam se ubrzo vraća!

Kurir 20.08.2017
Zahlađenje i kiša nam prijaju, ali udar "Lucifera" nije gotov! Prema prognozama meteorologa, prva tri dana ove sedmice biće prijatna, ali se tropske vrućine vraćaju u četvrtak. - Kiša će padati danas, sutra se očekuje postepeni prestanak padavina… »

Uzbunjivač morao da ode: Radnik dobio otkaz u firmi iz Rume posle prijave inspekciji zbog prekovremenog rada

Kurir 20.08.2017
Božić je pre dve godine bio radnik fabrike delova za automobile „Albon indžiniring end manufakturing“ u Rumi i odlučio je da podnese prijavu inspekciji rada zbog prekovremenog rada. - Praktično od prvog dana sam radio prekovremeno, nije bilo… »

Vrištala je i molila za pomoć, ali niko je nije ni pogledao: Tinejdžerka iz Prokuplja napadnuta i izudarana pred očima…

Kurir 20.08.2017
Sedamnaestogodišnja Prokupčanka Tamara Kostić napadnuta je sinoć kada se vraćala iz grada, kako kaže, ni kriva ni dužna, nasred glavne ulice u Prokuplju, i to pre ponoći. Njen napadač je pronađen i priveden, a onda u toku iste noći i pušten iz… »