Izvor: Politika/Zabava arhiva vesti 20.08.2017

Zaboravljeni bunker JNA u Skopskoj Crnoj Gori

Politika 20.08.2017
Na jednom zidu u tunelu stoji i godina izgradnje - „1954 raboteno”, a meštani tvrde da su takozvanu „skrivnicu” gradili zatvorenici. Kumanovo - U Skopskoj Crnoj Gori, u šumi iznad sela Banjane, blizu manastira Svetog Ilije, skrivena drvećem i… »

Dva miligrama čiste smrti

Politika 20.08.2017
Više Amerikanaca umre od predoziranja drogom nego u saobraćajnim nesrećama. Emili Dej svakog dana barata smrtonosnim količinama narkotika. Ona radi za američku državnu agenciju za borbu protiv narkotika, DEA, i poznaje vrste droga koje nisu još ni… »

Ni pancir mu nije pomogao

Politika 20.08.2017
Dilaver Bojku, „balkanski kralj prostitucije”, kontrolisao je trgovinu devojkama iz Moldavije, Rumunije i Ukrajine u Makedoniju i na KiM, posedovao striptiz barove, hotele i plaže. – Profesionalni ubica ga je likvidirao jednim metkom u glavu. Pucao… »

Hondroitin pomaže kod artritisa kolena

Politika 20.08.2017
Oboleli od osteoartritisa kolena koji su šest meseci primali terapiju visokokvalitetnog hondroitina znatno manje su osećali bolove u obolelom zglobu u odnosu na kontrolnu grupu lečenu u istom periodu lekovima namenjenim za smanjenje bola i lečenje… »

Pronađena olupina američke krstarice „Indijanapolis” (FOTO)

Politika 20.08.2017
Istraživači su na dnu Tihog okeana pronašli delove američke krstarice „Indijanapolis“, koji je uništila japanska podmornica 1945. godine, objavio je Si-en-en a prenosi Sputnjik. Tim pod vođstvom suosnivača „Majkrosofta“ Pola Alena uspeo je… »