Izvor: Prva/Društvo arhiva vesti 20.08.2017

TEST: Pogledajte čoveku u UŠI i znaćete sve TAJNE njegove LIČNOSTI!

Prva 20.08.2017
Ako želite da saznate kakav je nečiji karakter i kakve su mu sklonosti, pogledajte toj osobi u uši. Po njima možete druge da identifikujete, gotovo kao po otiscima prstiju. Uši su formirane u trenutku rođenja i tokom života trpe zanemarljive… »

Svaka žena mora da zna ove informacije pre nego što proba analni seks!

Prva 20.08.2017
Analni seks je i dalje tabu. Mnoge žene ga se groze, a muškarci priželjkuju. Ako želite da postanete par koji ga praktikuje, ovo su neka od "pravila" kojih bi trebalo da se pridržavate. Predigra je bitna Da užitak ne bi izostao poželjno je da pre… »

Upozorenje za novu sedmicu: Škorpije, voljena osoba ispituje vaše strpljenje, Device, ne divljajte...

Prva 20.08.2017
Kakva je zvezdana situacija na vašim važnim životnim poljima od 21. do 28. avgusta, pročitajte u nastavku. OVAN Hrana Odlična sedmica da otpočnete sa dijetom ili sa novim režimom ishrane, jer ćete lako da se „ušemite“ i odricanje od omiljene… »

Pas noćima nije mogao da zaspi, a vlasnici su mislili da je bolestan! Međutim, pravi razlog je mnogo tužniji...

Prva 20.08.2017
Ovo je priča koja pokazuje da je poverenja između psa i čoveka neizostavno! Jedna mlada porodica je odlučila da udomi psa i bio je to mešanac, neodređene rase. Od prvog dana, pas nije mogao da spava i konstantno je bio budan. Uveče bi ih pred… »

Proklete sestre: Zaradile milione na velikoj prevari, pa se tukle i drogirale!

Prva 20.08.2017
Sedam sestara Saderlend, uprkos milionima koje su stekle, otimale su ljubavnike jedna drugoj, tukle se i umrle u siromaštvu. Krajem 18. veka grupa sestara-pevačica bila je pravi hit. Ali, razlog za to nije bio njihov neverovatan muzički talenat ili… »

Učitelj objasnio roditeljima prvaka: Šta je važno da znate

Prva 20.08.2017
Učitelj Sava Kovačević u intervjuu za portal Roditelji govori o tome kako da roditelji pomognu detetu da se prilagodi na novu životnu ulogu i situacije. Do početka nove školske godine ostalo je manje od mesec, a posebno joj se raduju i za nju se… »

Betovenova STRAVIČNA životna priča! Njegov put da postane genije nije bio nimalo lak, jer njegov otac...

Prva 20.08.2017
Betoven je bio maltretiran od strane oca skoro svakodnedno. Šiban, zaključavan u podrumu, lišavan sna, a sve zbog toga da bi se od dečaka napravio genije. Njegov otac je bio nasilan alkoholičar i neuspešni muzičak, koji je želeo da od svog sina… »