Izvor: Večernje novosti/Beograd arhiva vesti 20.08.2017

Dve osobe povređene u udesu dva vozila kod Orlovače

Večernje novosti 20.08.2017
Dve osobe su povređene u udesu dva vozila kod Orlovače. Povređeni su prevezeni u Urgentni centar. Dve osobe su povređene u udesu dva vozila kod Orlovače, rečeno je Tanjugu u MUP-u. Kako je navedeno, do udesa je došlo oko 16 sati kod Kriogasa, a… »

U Kumodraškoj povređena dva mladića u saobraćajki

Večernje novosti 20.08.2017
U protekloj noći u Beogradu dogodile su se dve saobraćajne nesreće u kojima su tri osobe zadobile lakše povrede. U protekloj noći u Beogradu dogodile su se dve saobraćajne nesreće u kojima su tri osobe zadobile lakše povrede, rekla je Tanjugu… »

Oranicama nedostaju kalcijum i fosfor

Večernje novosti 20.08.2017
Poljoprivredna laboratorija u Mladenovcu ispitala oko 3.500 uzoraka zemljišta sa sedam gradskih opština. Stručnjaci daju besplatne preporuke za setvu žitarica i sadnju voća. KRVNA slika oko 3.500 parcela u prestonici pokazala je da je blizu 90 odsto… »

Alo: Prepisao doktorat, pa lažno optužio Malog za plagijat!

Večernje novosti 20.08.2017
Tviteraš lažno optužio gradonačelnika Beograda Sinušu Malog da je plagirao doktorat, a sam je prepisao svoj. U danu kada je u Srbiji konačno otvorena „Ikea“, posle decenija agonije kroz koju je ova kompanija prošla jer neki koji su vodili grad… »

Pribor za slikanje malom Avganistancu

Večernje novosti 19.08.2017
Dečji kulturni centar Beograd pomaže školovanju Farhada Nurija (10), izbeglicu iz Avganistana, koji je prodajom svojih crteža pomogao prikupljanje novca za lečenje jednog dečaka iz Srbije. DEČJI kultuni centar Beograd juče je ugostio… »