Izvor: Vesti online arhiva vesti 20.08.2017

Ovu zdravu hranu odmah prestanite da jedete!

Vesti online 20.08.2017
Namirnice koje se reklamiraju kao zdrave, nutricionističke su zamke koje nam prodaju kao „superhranu“, a zapravo su daleko od toga... Nalepi li se na namirnicu etiketa „superhrane“ ili „zdrave namirnice“, prodaja će porasti za bar 50 odsto… »

"Kakve plaže ima Albanija, to nema u Evropi"

Vesti online 20.08.2017
Mnogi građani juga Srbije ovog leta su odmor proveli u Albaniji, koja je sada jeftinija od Grčke. Prema procenama turističkih agencija, u albanskim mestima na Jonskom moru boravilo je više od 10.000 stanovnika Bujanovca, Preševa i Gnjilana. Porodica… »

Sipala sodu bikarbonu u vrelu vodu, a onda je to namazala ispod nosa

Vesti online 20.08.2017
Neželjene dlake na licu predstavljaju problem koji muči mnoge žene. Srećom, postoji način kako da ih se otarasite, a rešenje je soda bikarbona. Jedna žena odlučila je da sa svima podeli recept za uklanjanje neželjenih dlačica sa lica. Ona tvrdi… »

Pojavio se opasan trend u vezama: Reč je o...

Vesti online 20.08.2017
Da li ste bili u prilici da započnete vezu sa pažljivom osobom koja je posle nekog vremena počela da vas "guši“? Možda ste bili žrtva "ljubavnog bombardovanja" ("love bombinga“). U pitanju je zavodljiva taktika pri kojoj manipulativna osoba… »

VIDEO: Ovo je najgori grč koji ste do sada videli

Vesti online 20.08.2017
Ko god se bavi nekom fizičkom aktivnošću zna koliko je važna redovna hidratacija. Jedna od najneprijatnijih posledica dehidratacije su grčevi, koji umeju da budu enormno bolni. Jedan od takvih grčeva dogodio se i Angelu Bermudezu, koji je odlučio… »

Bosna postaje "deponija" proteranih terorista

Vesti online 20.08.2017
Komentarišući za "EuroBlic" dolazak u Sarajevo braće blizanaca Amira i Emira Hodžića, koje je Nemačka proterala sa svoje teritorije zbog sumnje da su planirali terorističke napade u toj zemlji, profesor Fakulteta bezbednosti u Beogradu, Darko… »

Pita se i srpski seljak: Hoće li mu Nemac vratiti svinje

Vesti online 20.08.2017
Gotovo u isto vreme kada je "Tenis" dobio u zakup zemlju kod Zrenjanina, mera vakcinacija svinja je produžena. U naredne makar tri godine dolazak "Tenisa" ništa posebno neće promeniti u svinjarstvu u Srbiji, smatra struka. Ministar poljoprivrede… »

Evo kako da dobro zaradite putem interneta

Vesti online 20.08.2017
"Dropšiping" je relativno nov način trgovine preko interneta i sve češće se pominje kao mogućnost dobre zarade, a tim poslom u Srbiji počinje da se bavi sve više ljudi, rekao je za Inforbiz marketing konsultant Istok Pavlović. - To je biznis… »

Španci: Naša dužnost je da na ulice Barselone vratimo život

Vesti online 20.08.2017
U Španiji i dalje traje potraga za vozačem kombija kombija koji je pre dva dana usmrtio ljude u centru Barselone. U pitanju je 22-godišnji Junes Abu Jakub, za kog se pretpostavlja da je u bekstvu, zbog čega je organizovana potera po celoj zemlji… »