Izvor: Vesti online/Društvo arhiva vesti 20.08.2017

Ponovo haos na Batrovcima - šest sati čekanja

Vesti online 20.08.2017
Putnička vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Batrovci ka Hrvatskoj čekaju šest časova. Nešto manje, oko dva časa čeka se na prelazu Šid, podaci su Uprаve grаnične policije Srbije. Na prelazu Horgoš ka Mađarskoj na izlazu iz… »

Brnabić: Ovo su prioriteti Vlade Srbije

Vesti online 20.08.2017
"Obrazovanje i inovacije su najvažniji prioriteti Vlade Srbije, jer oni predstavljaju ključni pokretač rasta i razvoja", rekla je premijerka Ana Brnabić koja je danas otvorila dvodnevni naučni skup "Editovanje genoma: biomedicinske i etičke… »

Kolaps na Batrovcima: "Ni hrane ni vode, 10 sati čekamo"

Vesti online 20.08.2017
Na graničnom prelazu Batrovci kilometarska je kolona automobila, kamiona i motocikala koji, kako tvrde vozači, čekaju da pređu u Hrvatsku od pet do deset sati. Ekipa Tanjuga, koja je uspela do dođe na 500 metara od graničnog prelaza, razgovarala je… »

Ko nema kartu, ima izgovor: Ovo su najčešći izgovori kada uđe kontrola u autobus

Vesti online 20.08.2017
"Tek sam izašao iz zatvora, ne mogu da se snađem", "Baš sam sinoć ostala u drugom stanju", "Imala sam loša iskustva"... Ovo su samo neki od izgovora koje svakodnevno slušaju kontrolori "Busplusa". "Lešinari", "klošari", "da si muško, šta bih ti… »

Ktitor sa dušom na Kosovu

Vesti online 20.08.2017
Vlasnik fabrike nameštaja Ktitor Milija Milosavljević poslednjih godina veoma je aktivan na Tviteru, a ovih dana uzburkao je celokupnu javnost svojim stavom o dolasku Ikee u Srbiju. Iako mu švedski gigant nije direktna konkurencija, ustao je u zaštitu… »

Može li "Kurir" da ugrozi Vučićev rejting?

Vesti online 20.08.2017
"Već više od dva meseca Kurir žestoko kritikuje Vučića i njegove bliske saradnike. Kurir je već jednom bio u sukobu sa Vučićem, pa su se pomirili. Zašto je došlo do novog sukoba?" pita Radio Slobodna Evropa. - Mislim da je to pokušaj da se taj… »

Ovu zdravu hranu odmah prestanite da jedete!

Vesti online 20.08.2017
Namirnice koje se reklamiraju kao zdrave, nutricionističke su zamke koje nam prodaju kao „superhranu“, a zapravo su daleko od toga... Nalepi li se na namirnicu etiketa „superhrane“ ili „zdrave namirnice“, prodaja će porasti za bar 50 odsto… »

VIDEO: Ovo je najgori grč koji ste do sada videli

Vesti online 20.08.2017
Ko god se bavi nekom fizičkom aktivnošću zna koliko je važna redovna hidratacija. Jedna od najneprijatnijih posledica dehidratacije su grčevi, koji umeju da budu enormno bolni. Jedan od takvih grčeva dogodio se i Angelu Bermudezu, koji je odlučio… »

Pita se i srpski seljak: Hoće li mu Nemac vratiti svinje

Vesti online 20.08.2017
Gotovo u isto vreme kada je "Tenis" dobio u zakup zemlju kod Zrenjanina, mera vakcinacija svinja je produžena. U naredne makar tri godine dolazak "Tenisa" ništa posebno neće promeniti u svinjarstvu u Srbiji, smatra struka. Ministar poljoprivrede… »