Beograd arhiva vesti 24.08.2017

Počeli radovi na kanalizaciji u Krnjači

Mondo 24.08.2017
U Krnjači je počela prva faza izgradnje fekalne kanalizacione mreže. Gradski menadžer Goran Vesić kaže da će druga faza radova početi sledeće godine. Foto: FOTO TANJUG/ DIMITRIJE GOLL Ilustracija Prvi deo radova koštaće 42 miliona dinara, u… »

Žena povređena u udesu na Adi, dva muškarca u nesreći u Trgovačkoj ulici

Blic 24.08.2017
Jedna osoba teže je povređena, a dve lakše u saobraćajnim nesrećama u Beogradu, izjavila je jutros agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Jedna žena (34) teže je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 20.20 na… »

Mali sa ambasadorom Turske

Danas 24.08.2017
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali razgovarao je danas sa ambasadorom Turske Tanžuom Bilgičem o budućem sporazumu o saradnji i negovanju istorijskih veza dva naroda, a sastanak je bio i uvod u predstojeću posetu predsednika Turske Redžepa Taipa… »

Bez vode

Studio B 24.08.2017
Radovi na vodovodnoj mreži na Vračaru. Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar sutra, 25. avgusta, od 8.30 do 14 sati bez vode će ostati potrošači u ulicama Cerskoj (između Maksima Gorkog i Vardarske) i Grahovskoj (između… »

Ako ne prijavite stanara, kazna je 150.000 dinara: Krenule stroge kontrole u zgradama

Telegraf 24.08.2017
Prvo rešenje za upis u stambenu zajednicu o upravniku zgrade na području Rakovice, uručeno je juče. Novi upravnici zgrada, koji će morati da se upišu u Registar stambenih zajednica do kraja ove godine, imaće između ostalog zadatak da vrše popis… »

Rekonstrukcija parka Ušće u potpunosti će izmeniti izgled tog dela grada (foto)

Telegraf 24.08.2017
Gradonačelnik je za sledeću godinu najavio početak radova na izgradnji gondole koja će povezati park Ušće sa Kalemegdanom. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i pomoćnik gradonačelnika Borko Milosavljević obišli su danas početak prve faze… »

Mali: Odgovorna politika vodi do novih investicija i unapređenja komunalnog sistema grada (foto)

Telegraf 24.08.2017
Siniša Mali je rekao da je funkcionisanje komunalnog sistema veoma važno za svakog građanina Beograda. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i njegov pomoćnik Borko Milosavljević posetili su danas JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija", proizvodni… »

Tinejdžera ubila struja tokom poljoprivrednih radova: Tragedija kod Pančeva

Telegraf 24.08.2017
Mladić je stradao kada je uhvatio oklop elevatora. Mladić (17) nastradao je juče od strujnog udara tokom poljoprivrednih radova u Padini, nedaleko od Pančeva. Tragedija u Sjenici: Dete (11) poginulo od strujnog udara Velika tragedija kod Doljevca… »

Grad se uređuje već četiri godine

Politika 24.08.2017
Uređeno više od 6.400 ulaza u stambenim zgradama, popravljena i izgrađena 53 dečja igrališta, 19 sportskih terena i četiri igrališta za kućne ljubimce, obnovljeno i izgrađeno 646 ulica... Infrastrukturni radovi koji se vide na svakom koraku u… »

Od ponedeljka na ručak u pet od 14 menzi

Politika 24.08.2017
Već rade „Studentski grad”, „Karaburma” i „Voždovac”, a od 28. avgusta „tetkice” će hranu deliti i u restoranima „Kralj Aleksandar” i „Rifat Burdžević”. – Na meniju za ručak u menzi svakog dana su supa obavezno, čorbasto i… »