Izvor: Insajder arhiva vesti 24.08.2017

Osoblje počelo se vraća u ambasadu Srbije u Skoplju, ona počinje da radi sutra

Insajder 24.08.2017
Ambasada Srbije u Skoplju sutra će početi da radi, rečeno je agenciji Beta u tom diplomatskom predstavništvu. U srpskoj ambasadi kažu da su prvi članovi osoblja već stigli, a tokom dana će se svi vratiti. Prema ranijim najavama iz Ministarstva… »

Živković: Nisam pozvan kod Mekalistera, zvaće me kada bude želeo da čuje ozbiljno mišljenje

Insajder 24.08.2017
Predsednik Nove stranke Zoran Živković izjavio je danas da nije dobio poziv za sastanak predstavnika opozicije sa izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Dejvidom Mekalisterom, ali dodao da očekuje da će biti pozvan kada Mekalister bude želeo da… »

Mekalister se sastao sa državnim vrhom i delom opozicije

Insajder 24.08.2017
Sastanak izvestioca Evropskog parlamenta za Srbiju Dejvida Mekalistera i predstavnika nekoliko opozicionih stranaka završen je večeras u Beogradu oko 19.15. Čelnici opozicije rekli su novinarima, nakon sastanka u prostorijama Delegacije EU na Novom… »

Skupština sutra nastavlja raspravu o izmenama Zakona o poljoprivrednom zemljištu

Insajder 24.08.2017
Skupština Srbije završila je rad za danas, a načelnu raspravu o izmenama i dopunama Zakona o poljoprivrednom zemljištu nastaviće sutra. Vanredno zasedanje počelo je danas sa jednom tačkom dnevnog reda, a veći deo dana reč su imali ovlašćeni… »

Crna Gora: Poternica za optuženim vođom kotorkog narko klana, sumnja se da je u Srbiji

Insajder 24.08.2017
Viši sud u Podgorici potvrdio je da je rapisana poternica za jednim od vođa kotorskog narko klana Igorom Božovićem. Božović se pre dva dana nije pojavio na saslušanju u sudu, a njegov advokat je medijima rekao da je na lečenju u inostranstvu. Igor… »

Mihajlović: Izvođači da se uozbilje, radnika nema ni na mostu

Insajder 24.08.2017
Ministarka građevinarstva Srbije Zorаnа Mihаjlović izrazila je danas nezadovoljstvo što ni danas nije našla nijednog radnika na izgradnji mosta preko Sаve kod Ostružnice, nа obilаznici oko Beogrаdа, za čiju izgradnju je država izdvojila 3,5… »

Nedimović: Da konačno isteramo na čistac priču o Al Rawafedu

Insajder 24.08.2017
Tokom današnje skupštinske rasprave o izmenama Zakona o poljoprivrednom zemljištu, odgovarajući na kritike predstavnika opozicije, ministar poljoprivrede Branislav Nedimović govorio je i o poslovnoj saradnje Republike Srbije i Ujedinjenih Arapskih… »

Dvoje povređenih u eksploziji u centru Kijeva

Insajder 24.08.2017
Dve osobe povređene su u danas u eksploziji "nepoznate naprave" u Kijevu, u četvrti gde se nalaze državne zgrade, uključujući i predsedništvo, i to danas kada se obeležava Dan nezavisnosti zemlje, saopštila je policija. "Policija je informisana u… »

Poništena privatizacija Radio Valjeva

Insajder 24.08.2017
Ministarstvo privrede Srbije odlučilo je da raskine ugovor o privatizaciji Radio Valjeva, javile su danas nezavisne internet novine Kolubarske.rs. Ministarstvo privrede je 8. avgusta raskinulo ugovor o privatizaciji, a postupak poništenja privatizacije… »

Vučić i makedonska ambasadorka: Zajednička sednica vlada do kraja godine

Insajder 24.08.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas s ambasadorkom Makedonije u Beogradu Verom Jovanovskom Tipko o unapređenju dobrosusedskih odnosa i negovanju prijateljskih veza između dve zemlje. Osoblje srpske ambasade počelo je danas da se… »