Izvor: Jugmedia arhiva vesti 24.08.2017

Teška saobraćajna nezgoda u Grdeličkoj klisuri, dovoje poginulo

Jugmedia 24.08.2017
U saobraćajnoj nesreći kod Mominog kamena u Grdeličkoj klisuri došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj su dve osobe poginule a dve zadobile povrede, potvrđeno je Beti u Policijskoj upravi u Vranju. Nesreća je prijavljena policiji u 12,55… »

Gita Čandran donela Bolivud u Leskovac

Jugmedia 24.08.2017
Gita Čandran, čuvena plesačica klasičnog indijskog plesa Baratnatjam, sa svojom plesno-muzičkom trupom, sinoć je leskovačku publiku u LKC-u oduševila slikovitim i emotivnim numerama, prenoseći atmosferu bolivudskih filmova, serija, ali i… »

Muškarac ubijen sa više hitaca

Jugmedia 24.08.2017
Muškarac star 36 godina preminuo je jutros oko pet časova u Urgentnom centru u Nišu pošto je prethodno upucan u blzini mosta kod Tvrđave, potvđeno je Jugmedii. U Hitnoj pomoći u Nišu kazali su da je muškarac u pucnjavi zadobio pet prostrelnih… »

VINSKI BAL Promena režima saobraćaja

Jugmedia 24.08.2017
Tokom održavanja Vinskog bala, zbog trase kojom će proći povorka učesnika ove manifestacije u petak 25. avgusta i subotu 26. avgusta, doći će do zatvaranja i preusmeravanja saobraćaja. U periodu od 18 do 19 časova za saobraćaj će biti zatvoren… »

Tragedija u Vranju, poginuo četrnaestogodišnjak, dvojica teško povređena

Jugmedia 24.08.2017
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 2.45 sati ujutru u Pržarskoj ulici u Vranju poginuo je četrnaestogodišnji dečak, a dvojica njegovih vršnjaka zadobili su teške telesne povrede. U „audiju 80“ vranjskih registarskh oznaka… »

Švercovali preko 100 svečanih haljina

Jugmedia 24.08.2017
Na graničnom prelazu Gradina, na srpsko-bugarskoj granici, danas je zaplenjeno više od sto svečanih haljina iz Turske, čija je vrednost, prema fakturi pronađenoj uz neprijavljenu robi, procenjena na oko 7.000 evra. U saopštenju Uprave carine navodi… »

Otvoreni 52. Filmski susreti u Nišu

Jugmedia 24.08.2017
Vatrometom i simboličnom predajom ključeva grada i dodelom nagrade „Pavle Vuisić“ na niškoj Tvrđavi večeras su otvoreni 52. Filmski susreti. Ključeve grada ove godine od gradonačelnika Niša Darka Bulatovića preuzela je predsednica žirija… »

Za fotelju direktora Toplane tri kandidata

Jugmedia 24.08.2017
Na konkurs za izbor direktora pet javnih preduzeća čiji je osnivač lokalna samouprava u Pirotu stiglo je 11 prijava, od kojih tri za gradsku Toplanu. Sekretar Skupštine grada Saša Jovanović kaže da je komisija evidentirala sve prispele prijave, ali… »

Švajcarska ulaže 15 miliona dinara u obuku mladih

Jugmedia 24.08.2017
U prostorijama Udruženja građana “Osveženje” u Pirotu potpisani su ugovori o finansiranju projekata iz programa “Znanjem do posla”, koji finansira Švajcarska razvojna agencija u saradnji sa Vladom Srbije. Finansiraće se tri projekta čija je… »

„Niš-ekspres“ uvodi digitalne legitimacije za putnike

Jugmedia 24.08.2017
Kako bi poboljšao uslugu prevoza, „Niš-ekspres“ od 1. septembra za korisnike mesečnih karata uvodi nove digitalne legitimacije sa elektronskim očitavanjem vrste prevoza i roka važenja legitimacije. „Nove legitimacije mogu se pribaviti… »