Izvor: Južne vesti/Regioni arhiva vesti 24.08.2017

Prenatalni test dostupan većem broju trudnica

Južne vesti 24.08.2017
Provera da li beba ima genetske poremećaje, promene na hromozomima ili nepravilnosti u broju hromozoma, sada je dostupnije roditeljima, jer je američka kompanija Veritas ponudila trudnicama ovu mogućnost po sniženoj ceni od 490 evra. Takozvani “Prvi… »

Direktor niškog Biroa rada i dalje ćuti o partijskom zapošljavanju

Južne vesti 24.08.2017
Iako su u Nacionalnoj službi za zapošljavanje rekli da o tome ko će i po kojim kriterijumima biti zaposlen u niškoj filijali odlučuje njen direktor Boban Matić, on nedeljama izbegava da odgovori na pitanja novinara kako su do posla došli… »

Dačić se sastaje u Nišu sa ministrom spoljnih poslova Makedonije

Južne vesti 24.08.2017
Usred diplomatske krize izazvane optužbama za špijunažu i povlačenjem ambasadora Srbije iz Skoplja, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastaće se u petak, 25. avgusta, u Nišu sa svojim kolegom iz Makedonije Nikolom Dimitrovim. Posle… »

Renovira se vrtić “Neven”, roditelji nezadovoljni

Južne vesti 24.08.2017
Do kraja septembra roditelji neće moći da vode decu u vrtić “Neven”, koji se nalazi u Katićevoj ulici u Nišu, kaže v. d. direktorka “Pčelice” Svetlana Mitić, jer je u toku renoviranje. Roditelji su nezadovoljni jer će, kako tvrde, sada… »

Tribina o obnovi zadruga i jačanju srpskih sela

Južne vesti 24.08.2017
“Obnova i oživljavanje srpskog sela” je naslov tribine koja će se održati u petak, 25. avgusta u sali Skupštine grada Niša sa početkom u 11:55. Tribina se održava povodom otvaranja konkursa za dodelu novca za osnivanje novih i podršku… »

Najuspešnije mlade Nišlije dobile karte za Filmske susrete

Južne vesti 24.08.2017
Najbolji učenici, studenti i sportisti grada Niša koji su osvojili jedno od prva 3 mesta na međunarodnim takmičenjima dobili su kao nagradu za svoj rad i trud besplatne karte za niški filmski festival koji počinje u četvrtak 24. avgusta. Pored njih… »