Izvor: Nedeljnik/Sport arhiva vesti 24.08.2017

Saša Đorđević: "Zbog dede koji je poginuo '44. sam počeo da navijam za Partizan"

Nedeljnik 24.08.2017
"I danas čuvam članak iz Tempa, gde je pisalo 'sin protiv oca'. Ćale na klupi Zvezde, a ja sa Partizanovom zastavicom i šalom navijam za Partizan" Prvi put sam čuo za termin "organizovana improvizacija" od Moke Slavnića kada mi je bio trener sa 16… »

Saša Đorđević: "Zbog dede koji je poginuo '44. sam počeo da navijam za Partizan"

Nedeljnik 24.08.2017
"I danas čuvam članak iz Tempa, gde je pisalo 'sin protiv oca'. Ćale na klupi Zvezde, a ja sa Partizanovom zastavicom i šalom navijam za Partizan" Prvi put sam čuo za termim "organizovana improvizacija" od Moke Slavnića kada mi je bio trener sa 16… »

Saša Đorđević: "Krenuo sam za Draženom, psovao ga, vređao, držali me svi..."

Nedeljnik 24.08.2017
"Posle utakmice mi se uneo u lice i rekao: A ti mali zapamtićeš kad ćeš igrati u reprezentaciji. I od te godine ja stvarno nisam bio u reprezentaciji, da li je to zbog toga ili nečeg drugog ne znam, ali meni se to desilo, tako da nije bila neka… »

Tajno druženje srpskih i hrvatskih košarkaša na EP 1995. godine. Rađa je tiho rekao: "Mi smo na drugom spratu, dođite da…

Nedeljnik 24.08.2017
"Onako se on sakrije, uđe u lift, mi za njim na drugi sprat i tamo krenemo da se grlimo i ljublimo tri puta, da njega ne bi videli u holu da se pozdravlja sa nama", rekao je Saša Đorđević. "Moje nepozivanje na spisak od 16 igrača 1989. godine pred… »