Izvor: Niške vesti arhiva vesti 24.08.2017

Dačić i Dimitrov u petak u Nišu

Niške vesti 24.08.2017
Kako je saopšteno iz Ministarstva spoljnih poslova nakon telefonskog razgovora dvojice ministara, u četvrtak je počeo povratak osoblja naše ambasade u Skoplju, a povratak ambasadora Srbije najavljen je za 31. avgust. Po povratku u Skoplje, ambasador… »

Ubijen bivši pripadnik Žandarmerije, policija otkrila ubicu

Niške vesti 24.08.2017
Pucnjava se dogodila rano jutros u 4.30 ispred kafića u centru grada. Kako pišu Novosti ubijeni S.M. je bivši pripadnik Žandarmerije, a pre nekoliko godina izbačen je iz jedinice zbog napada na službeno lice. Za ubistvo je osumnjičen P.T. (27)… »

Pravni fakultet: Zalog za budućnost studenata

Niške vesti 24.08.2017
Pravni fakultet u Nišu ove godine upisuje u drugom upisnom roku 273 studenta, 6 studenata čije se obrazovanje finansira iz budžetu (2 mesta za osobe sa invaliditetom, 1 mesto za pripadnike romske nacionalnosti i 3 mesta za državljane Republike Srbije… »

Završen drugi krug ispita za male maturante

Niške vesti 24.08.2017
Drugi krug upisa za male maturante je završen. Načelnik Školske uprave Dragan Gejo kaže da je ispit prošao u najboljem redu, s tim što je broj izašlih učenika manji od očekivanog. Kombinovanin testom završen je I drugi krug upisa u srednje… »

Južnjački derbi na Čairu!

Niške vesti 24.08.2017
Stanovnike Jugoistočne Srbije za vikend očekuje pravi praznik fudbala, jer će na Čairu Radnički dočekati komšije iz Surdulice – ekipu Radnika. Radnički je sinoć savladao ekipu Mladosti (2:1) i u pobedničkom naletu dočekuje naredne rivale. Tim… »

10. ETNO SUSRETI u Niškoj Banji

Niške vesti 24.08.2017
Cilj „Etno susreta“ je očuvanje kulturne baštine i negovanje etno tradicije naših krajeva. Etno susrete predstavljaju način da se promoviše i turistički potencijali koji Niška Banja tek treba da iskoristi. Na štandovima na centralnom banjskom… »

U subotu podela platnenih CEGERA

Niške vesti 24.08.2017
Da biste dobili platneni ceger, na plato preko puta Bulevarske pijace pored parka Sveti Sava treba da za zamenu donesete 10 najlon kesa. Komisija za turizam i zaštitu životne sredine Gradske opštine Medijana poziva sugrađane da se priključe ovoj… »

Donesi staklenu ambalažu i poklon potraži!

Niške vesti 24.08.2017
Ovom akcijom se apeluje na stanovništvo da učine nešto korisno za planetu i osvoje zanimljive poklone. „Pozivamo Vas da nam se u petak, 25. avgusta u 10:00 sati, pridružite u Univerzitetskom parku kod Banovine“, piše u zajedničkom saopštenju… »

Srđan Savić: Zaljubljenik u film i pisanu reč

Niške vesti 24.08.2017
Srđan Savić je završio Filozofski fakultet na studijskoj grupi za Srpski jezik i književnost i delimično je ostao vezan za tu profesiju, bez obzira što je počeo da se bavi i nekim „drugim poslovima“. „U tom novinarskom i kritičarskom smislu… »