Izvor: OK radio arhiva vesti 24.08.2017

Ispod Pržara poginuo dečak

OK radio 24.08.2017
Dečak star 14 godina smrtno je stradao u saobraćajnoj nesreći rano ujutro u četvrtak, u „Audiju“ kojim je upravljao njegov vršnjak. Nesreća se dogodila oko 2:45 časova u Pržarskoj ulici, kažu iz vranjske policije. „Audi 80“ vranjskih… »

Dva lica poginula kod Mominog Kamena

OK radio 24.08.2017
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u četvrtak rano popodne dogodila kod Mominog Kamena, dva lica su izgubila život, a još dva su povređena, potvrdila je policija u Vranju. Prema ovim navodima, došlo je do sudara između teretnog vozila sa… »

Uvenuće dana karanfila

OK radio 24.08.2017
U Vranjskoj Banji u petak počinje tradicionalna dvodnevna manifestacija "Dani karanfila". Prema najavama organizatora, glavne zvezde biće pevač Željko Vasić, u subotu, dok će narod u petak veseliti Mirjana Mirković, zvezda "Granda" iz polufinala… »

LE: Razbojnik sa fantomkom opljačkao ženu

OK radio 24.08.2017
Maskirani napadač sa fantonkom na glavi , u sredu oko 11 i 30 časova ,napao je i opljačkao Maju Jumerović (34) iz Leskovca. Napadač je vozeći bicikl u ulici Veternička iz pravca OŠ Vožd Karađorđe, zaustavio bicikl pored Maje , koja se takođe… »

Internacionalac iz Beograda pojačao radnik

OK radio 24.08.2017
Vranje – Redove surduličkog Radnika u novoj sezoni pojačaće Ivan Marković, Beograđanin sa višegodišnjim internacionalnim iskustvom. Među prvotimce surduličkog superligaša Marković stiže iz Voždovca, koji ove sezone važi za najprijatnije… »

Šef Pentagona u Kijevu, eksplozija kod vlade video

OK radio 24.08.2017
Kijev -- U centru Kijeva, gde se održava parada u znak Dana nezavisnosti, dogodila se eksplozija. Dve osobe su povređene. Eksplozija se dogodila u blizini zgrade Vlade Ukrajine. Povređeni su muškarac i žena, javljaju ukrajinski mediji. Kako prenosi… »

Niš: Nema ni drva, niti drvoseča

OK radio 24.08.2017
Na niškim stovarištima ovih dana vlada nestašica drva, jer nema ko da ih seče. S druge strane, potražnja za drvetom je sve veća, a cene su gotovo 20 odsto veće nego lane. Na niškim stovarištima ovih dana vlada nestašica drva, jer nema ko da ih… »

Počinje kažnjavanje na naplatnim rampama zbog prekoračenja brzine

OK radio 24.08.2017
Bahati vozači koji prekorače brzinu na auto-putu od 1. septembra više neće moći da izbegnu kaznu pošto će ih saobraćajna policija sankcionisati sistemom naplatnih rampi. Globa neće zaobići ni one koji plaćaju putarinu TAG uređajima. Sve je… »

Havarija stvorila krkljanac u centru (foto)

OK radio 24.08.2017
U četvrtak, tokom prepodneva, radnici „Vodovoda“ su radili na otklanjanju ozbiljne havarije, što je stvorilo saobraćajni krkljanac u ulici Save Kovačevića u Vranju. Na saniranju kvara na vodovodnoj mreži bila je angažovana i teška mehanizacija… »

Oprez: Policijski presretač ponovo u akciji

OK radio 24.08.2017
Policijsko vozilo bez obeležja, takozvani presretač, ponovo kontroliše poštovanje brzine kretanja vozila na putevima u rejonu Vranja, saznaje OK Radio. Prema našim saznanjima, saobraćajem na ovdašnjim putevima će gospodariti crna „Škoda… »