Izvor: Pirotske vesti/Regioni arhiva vesti 24.08.2017

Na Gradini zaplenjeno više od sto svečanih haljina

Pirotske vesti 24.08.2017
Na graničnom prelazu Gradina, 24. avgusta 2017. godine, zaplenjeno je više od sto svečanih haljina iz Turske, čija je vrednost, prema fakturi pronađenoj uz neprijavljenu robu, procenjena na oko 7.000 evra. Jutros rano je na ulazu u zemlju za detaljnu… »

Ništa bez pirotskih punjenih paprika – zacrvenele se fasade zgrada

Pirotske vesti 24.08.2017
Pirotski kraj osim peglane kobasice i kačkavalja nadaleko je poznat i po punjenim paprikama koje, po mnogima, nigde nisu tako ukusne kao u Pirotu. Zbog toga se u ovo doba godine mnogi Piroćanci dovijaju na sve moguće načine da bi nanizali i osušili… »

Pirot dobija solarne klupe

Pirotske vesti 24.08.2017
Grad Pirot raspisao je javni poziv za postavljanje solarnih klupa, javlja Ekapija portal. Ovaj javni poziv podrazumeva nabavku, transport, postavljanje i instalisanje pametne klupe, sa solarnim punjenjem za mobilne telefone i senzorima za merenje… »

Radnički putuje na megdan odličnoj ekipi iz Bačke Topole

Pirotske vesti 24.08.2017
Prvotimci Radničkog ovog vikenda, tačnije u subotu, u drugom kolu Prve lige Srbije u fudbalu gostiju neugodnoj ekipi iz Bačke Topole, koja se, po rečima trenera Belih Dražena Dukića, pojačala sa 14-15 igrača iz Super lige i Prve lige i predstavlja… »