Izvor: Press/Svet arhiva vesti 24.08.2017

Eksplozija u centru Kijeva! Na dan obeležavanja dana nezavisnosti povređene dve osobe!

Press 24.08.2017
Eksplodirao je nepoznat predmet. Foto: Reuters Na dan obeležavanja nezavisnosti Ukrajine u ulici Gruševskog u centru Kijeva eksplodirao je nepoznati predmet. Tom prilikom dve osobe su povređene, saopštila je pres-služba policije. Nije poznat uzrok… »

Rusi poslali bombardera i "suhoje", a onda došli i "gosti"

Press 24.08.2017
Ruski bombarderi preleteli preko Pacifika, Japanskog mora, Žutog mora i Istočnog kineskog mora. Pratili ih "suhoji", ali su došli i Japanski i avioni J. Koreje. Foto:B92.net Ruski ministar odbrane je potvrdio da je bombarder "Tupoljev - 95MS", koga… »

Ne optužuju Srbe za ubistvo svog sina: Prvi intervju roditelja ubijenog Amerikanca na Zakintosu

Press 24.08.2017
Hendersonovi su rekli da je Bakari voleo da putuje, kao i da se van domovine osećao mnogo sigurnije zbog "klime koja u SAD vlada prema mladim Afroamerikancima". Foto: Tanjug/AP Roditelji Bakarija Hendersona, mladića ubijenog na Zakintosu, saopštili su… »

Najgori tajfun pustoši Kinu, 16 mrtvih

Press 24.08.2017
Smrtonosni bilans tajfuna "Hato", najsnažnije oluje koja u više od pola veka pogodila južni kineski region oko Hong Konga, popeo se na 16, javlja AFP. Foto:B92.net Vlasti Makaoa saopštile su da je na toj teritoriji život izgubilo osam ljudi… »

Austrija: Najopasniji propovedač Islama je iz Srbije

Press 24.08.2017
Koliko su opasni samoprozvani propovedači islama u Austriji, pitanje je koje se posle atentata u Barseloni postavlja i u ovoj zemlji. Foto:B92.net Austrijske vlasti smatraju da je i u njihovoj zemlji moguće da propovedač radikalizuje mlade. U Austriji… »