Izvor: Ritam grada Kg/Regioni arhiva vesti 24.08.2017

Priređen prijem za učesnike Festivala kamernih horova

Ritam grada Kg 24.08.2017
Za učesnike XII Međunarodnog festivala kamernih horova i vokalnih ansambala, Aleksandar Štajn, pomoćnik gradonačelnika za unutrašnju i međunarodnu saradnju, organizovao je svečani prijem, na kome su učesnici festivala razmenili svoje utiske o… »

“Čistoća” počinje akciju odvoženja kabastog otpada

Ritam grada Kg 24.08.2017
JKP “Čistoća” počinje akciju odvoženja kabastaog otpada na području grada Kragujevca. Akcija se sprovodi u saradnji sa mesnim zajednicama, trajaće od 28. avgusta do 15. septembra, a građanima se neće posebno naplaćivati. Kako navode u… »

Rukometaši se spremaju za Super B ligu

Ritam grada Kg 24.08.2017
Rukometaši Radničkog 1964 trenutno se pripremaju za novu sezonu u kojoj žele da dokažu da prošlogodišnji uspeh nije plod slučajnosti, već da su na dobrom putu da se vrate među najkvalitetnije rukometne ekipe u Srbiji. Nakon prošlogodišnjeg… »

U septembru upis nove generacije na Master akademskim studijama na Pravnom fakultetu

Ritam grada Kg 24.08.2017
Pravni fakultet Univerziteta u Kragujevcu će tokom septembra meseca raspisati konkurs za upis nove generacije studenata na Master akademske studije. Na konkurs će moći da se prijave studenti koji su završili Osnovne akademske studije na Pravnom ili… »

JAZAS ogranizuje obuku za volonterski menadžment

Ritam grada Kg 24.08.2017
Omladina JAZAS-a Kragujevac, u okviru projekta “Volonterizam: prava i odgovornosti” koji finansira Ministarstvo omladine i sporta, raspisala je još jedan poziv, ovog puta za obuku za volonterski menadžment. Cilj obuke za volonterski menadžment je… »

Stojiljković: Ne pristajemo na kozmetičko povećanje minimalca

Ritam grada Kg 24.08.2017
Povećanje minimalne cene rada realna je opcija u ovom trenutku, pre svega zbog rasta produktivnosti, kaže Zoran Stojiljković, predsednik Ujedinjenih granskih sindikata “Nezavisnost”. Sindikati neće pristati na “kozmetičko” povećanje već na… »

„I AM HOME” projekat mladih fotografa iz Japana i Srbije

Ritam grada Kg 24.08.2017
„I AM HOME” je združeni projekat mladih fotografa iz Japana i Srbije. Na ovoj izložbi mladi umetnici će kroz lični fotografski koncept opisati kako oni shvataju pojam doma i šta je za svakog od njih važno da neko mesto nazovu domom. Pod… »