Izvor: Sandžak press/Regioni arhiva vesti 24.08.2017

Ejupović: Žetva u Sandžaku protekla dobro

Sandžak press 24.08.2017
Suša je uticala na prinose poljoprivrednih kultura u našem kraju, ali ne tako drastično kao u Šumadiji i drugim dijelovima Srbije, ocijenio je danas savjetodavac u Poljoprivrednoj stručnoj službi Novog Pazara Smail Ejupović. On je radiju Sto plus… »

Univerzijada: Amela bez plasmana u finale trke na 800 metara

Sandžak press 24.08.2017
Reprezentativka Srbije Amela Terzić nije uspela da se plasira u finale trke na 800 metara na Univerzijadi u Tajpeju, pošto je u svojoj polufinalnoj trci zauzela sedmo mesto. Učenica Rifata Zilkića je stazu pretrčala za dva minuta, sedam sekundi i 54… »

Baćićanin: Dijelovi hamama su dokaz starosti Novog Pazara

Sandžak press 24.08.2017
Izvještaj arheoloških istraživanja u kome se tvrdi da su stari kameni zidovi u centru Novog Pazara deo hamama iz osmanskog perioda prosledjen je danas Ministarstvu kulture i Zavodu za zaštitu spomenika Republike Srbije, saznaje radio Sto plus… »

Od danas kanal Sandžak TV na novoj frekvenciji

Sandžak press 24.08.2017
Javno preduzeće „Emisiona tehnika i veze“ će izvrši tehničke izmjene na DTT platformi kojim će signal Sandžak biti premješten i emitovaće se na kanalu 24. U početku će sadržaj biti emitovan paralalelno na oba kanala, 24 i na kanalu 32 na… »

AFERA KONKURS – Povjerenik naložio Gradskom vijeću da dostavi informacije Sandžak TV-u

Sandžak press 24.08.2017
Gradsko vijeće grada Novog Pazara više od godinu i po dana odbija odgovoriti na pitanja Sandžak televizije vezana za famozni konkurs za sufinansiranje medijskih projekata. Tada je odlučeno da se iz gradske kase u Novom Pazaru u naredne tri godine… »

Dr. Fehratović u Skupštini Srbije ukazao na zloupotrebe i težak položaj radnika PIK “Pešter”

Sandžak press 24.08.2017
Poslanici u Skupštini Srbije danas raspravljaju o izmjenama i dopuni zakona o poljoprivrednom zemljištu. Dr. Jahja Fehratović podržava ovu raspravu ističući da je to važan mehanizam od koga očekuje da će početi otklanjati katastrofalne… »

Podgorica: Majke troje i više djece protestovale ispred Skupštine, traže ostavke zvaničnika

Sandžak press 24.08.2017
Više stotina majki troje i više djece, kojima su krajem juna ukinute naknade, okupilo se danas ispred Skupštine Crne Gore, kako bi opet zatražili ostavke funkcionera i svoje doživotno stečeno pravo. Korisnice naknada su poručile da nastavljaju da… »

Prijedor: Redar Nemanja ubio Ismeta Bešića ispred lokalne pivnice u Kozarcu

Sandžak press 24.08.2017
Nemanja K. (22) iz Prijedora uhapšen je zbog sumnje da je ispred lokalne pivnice, gdje je redar, šakom u glavu udario Ismeta Bešića (36) iz Kozarca, a koji je potom prebačen u Univerzitetski klinički centar RS, gdje je danas popodne izgubio bitku za… »

Mještani Krušćice kod Viteza: “Proživjele smo torturu specijalaca, ali ne damo svoju rijeku!”

Sandžak press 24.08.2017
Više desetina mještana Krušćice kod Viteza, kroz koju prolazi istoimena rijeka, i dalje se nalazi na mostu, u namjeri da spriječe gradnju dvije mini hidrocentrale. Okupljeni su mahom žene, koje su jutros, kako pričaju, proživjele pravu torturu… »

Novopazarski kamiondžija: Mi smo žrtve migranata, pomoć države ili blokada puta

Sandžak press 24.08.2017
Novopazarski kamiondžija Nedžad Nezirović rekao je za Glas Sandžaka da su njegove kolege i on žrtve migranata koji žele da po svaku cenu da uđu u Hrvatsku. On apeluje na sve nadležne organe da im izađu u susret ili će biti prinuđeni da… »