Izvor: Sputnik/Društvo arhiva vesti 24.08.2017

Velika noć srpskog fudbala: Partizan i Zvezda u Ligi Evrope

Sputnik 24.08.2017
Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u grupnu fazu Lige Evrope pošto so pobedili ruski Krasnodar sa 2:1 u Beogradu. Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u revanšu ruski Krasnodar 2:1 (1:0) i posle tačno decenije izborili plasman i grupnu fazu Lige… »

Plamti hrvatska histerija: Kako je Stevan postao zvezda piromanije u Dalmaciji

Sputnik 24.08.2017
Antisrpska histerija u Hrvatskoj pojačava se otkada su u avgustu ponovo izbili požari u Dalmaciji. Upozorenje hrvatskih vatrogasaca na antisrpsku histeriju povodom požara koji besne Dalmacijom izgleda se ostvarilo. Dve devojčice uhapšene su zbog… »

Dramatično: Iz Srbije godišnje pobegne ceo Kruševac

Sputnik 24.08.2017
„Kapacitet za privlačenje talenata iz inostranstva“ jedan je od indikatora na osnovu kojih Svetski ekonomski forum objavljuje svake godine listu zemalja. Na najnovijoj, za 2016. godinu, Srbija je od 138 država na 137. mestu. Iza nas je samo Gvineja… »

Fantastični Partizan u Ligi Evrope

Sputnik 24.08.2017
Fudbaleri Partizana na dominantan način izborili su plasman u grupnu fazu Lige Evrope pobedom u revanšu u Mađarskoj nad Videotonom 4:0 (3:0). Već posle prvih 45 minuta crno-beli su rešili svako pitanje oko prolaska dalje golovima Leandrea Tavambe u… »

Ko plaća najveću cenu ulaska Makedonije u NATO

Sputnik 24.08.2017
Amerikancima ovakva geografija Balkana u mnogo čemu kvari računicu i kada se razmatraju njihove buduće akcije protiv Rusije, ali i kada se razmatra njihovo buduće delovanje na Bliskom istoku. Posetu šefa grčke diplomatije Nikosa Kocijasa Makedoniji… »

Ubice koje su proganjali duhovi ubijenih (foto, video)

Sputnik 24.08.2017
Neki zločinci tvrde da su ih njihove žrtve proganjale u snovima, napadale ih, opsedale... Neki su čak priznali zločine kako bi ih duhovi konačno ostavili na miru. Neke ubice tvrde da nikada nisu prestali da viđaju svoje žrtve. Tvrde da su ih… »