Izvor: Telegraf arhiva vesti 24.08.2017

Tragedija u Vranju: Maloletnici vozili "audi" po gradu, poginuo dečak (14), ima teško povređenih!

Telegraf 24.08.2017
Druga dva maloletnika zadobili su teške povrede. Noćas oko 2.45 sati u teškoj saobraćajnoj nesreći u Pržarskoj ulici u Vranju poginuo je 14-godišnjak, dok su druga dva maloletnika teško povređena, saznaje "Telegraf.rs". Ostao priklješten u… »

Predsednik Vučić domaćin deci iz Hrvatske, večeras gosti na Marakani: Jedna stvar ga posebno obradovala (foto)

Telegraf 24.08.2017
U razgovoru sa decom, predsednika je posebno obradovalo kada je čuo da sva deca umeju da pišu ćirilicom, a zanimali su ga i dečji utisci o Beogradu, koje su znamenitosti obišli tokom, šta im se najviše svidelo i kako su doživeli glavni grad… »

Evo koliko košta meso u Švajcarskoj, Austriji, Švedskoj, koliko u Srbiji i gde je najjeftinije

Telegraf 24.08.2017
Prema analizi statističke službe EU, cena mesa su u Srbiji bile za oko 40 odsto ispod proseka 28-člane unije, u Albaniji za 46 odsto, u Makedoniji za 43, a u Crnoj Gori za 34 odsto manje u odnosu na prosek EU. Najviše cene mesa među članicama… »

Bliži se vikend, ponovo kolone na granicama: Na Horgošu na izlazak iz zemlje vozila čekaju po dva sata!

Telegraf 24.08.2017
Na drugim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja. Prema podacima Uprave granične policije, ovog jutra na graničnom prelazu Horgoš putnička vozila čekaju oko 120 minuta na izlazu iz naše zemlje. Ko je ZAISTA kriv za kilometarske kolone na… »

Maloletnici iz Hrvatske i Srbije odgovorni za požar kod Kistanja: Gledali su vatrogasce kako gase, a onda im je došla suluda…

Telegraf 24.08.2017
Oni su u ponedeljak u mestu Radučić, u opštini Ervenik s petoricom prijatelja posmatrali gašenje požara u mestu Kistanje na udaljenosti od oko pet kilometara... Šibensko opštinsko državno tužilaštvo je u sredu u saopštenju obrazložilo zašto… »

Hrvatska ponovo podrhtava: Dva zemljotresa pogodila Rijeku

Telegraf 24.08.2017
Prvi potres dogodio se u 14.47 a drugi u 16.15 sati. Dva zemljotresa pogodila su danas poslepodne područje Rijeke, na kojem je pre dve sedmice zabeležen niz zemljotresa koji su uznemirili tamošnje stanovnike. Peti potres za samo dva dana: Zemljotres… »

Zaev o odnosima sa Srbijom: "Lepa reč i iskreno prijateljstvo rešavaju probleme"

Telegraf 24.08.2017
- Sve u vezi ovog slučaja je već rečeno putem saopštenja i u izjavama ministra spoljnih poslova i potpredsednika vlade za evropska pitanja - rekao je Zaev. Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je danas, govoreći o odnosima sa Srbijom, da "lepa reč… »

Važna vest za đake: Policajci će školarcima držati časove

Telegraf 24.08.2017
- Osnova programa je primarna prevencija, odnosno informisanje dece o svim okolnostima koje vrebaju u svetu oko njih, kako da ih prepoznaju i kako da se zaštite. Pored toga, cilj je i usvajanje konkretnih veština kako da postupaju u određenim… »

4 metka zbog devojke: Pucnjava u kafiću u Nišu, ima mrtvih!

Telegraf 24.08.2017
Razlog ubistva su neraščišćeni odnosi zbog devojke. U centru Niša dogodilo se ubistvo u jednom od poznatih kafića. S.M. (36) ubijen je noćas oko 4.30 časova, a osumnjičeni za ubistvo je pobegao sa lica mesta. Ispaljena su četiri metka. Draganu… »

Želi da ispuni poslednju Njegoševu želju: Amfilohije traži da se obnovi crkva Svetog Petra i u njoj sahrani crnogorski…

Telegraf 24.08.2017
Mitropolit je rekao u Budvi da je Markoviću s tim u vezi uputio pismo i izrazio nadu da će u crnogorskom društvu sazreti saznanje da je to neophodno učiniti. Mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije zatražio je od premijera Duška Markovića… »