Izvor: Telegraf/Regioni arhiva vesti 24.08.2017

Važna vest za đake: Policajci će školarcima držati časove

Telegraf 24.08.2017
- Osnova programa je primarna prevencija, odnosno informisanje dece o svim okolnostima koje vrebaju u svetu oko njih, kako da ih prepoznaju i kako da se zaštite. Pored toga, cilj je i usvajanje konkretnih veština kako da postupaju u određenim… »

4 metka zbog devojke: Pucnjava u kafiću u Nišu, ima mrtvih!

Telegraf 24.08.2017
Razlog ubistva su neraščišćeni odnosi zbog devojke. U centru Niša dogodilo se ubistvo u jednom od poznatih kafića. S.M. (36) ubijen je noćas oko 4.30 časova, a osumnjičeni za ubistvo je pobegao sa lica mesta. Ispaljena su četiri metka. Draganu… »

Jecaj oca poginulog Pavla (14) posle tragične maloletničke krađe "audija": Trebalo je da prespava kod druga, a javili su mi…

Telegraf 24.08.2017
Otac Radmilo ne uspeva da sakrije suze dok prepričava kako ga je policija u jutarnjim satima obavestila da mu je sin stradao. Pavle D. (14) poginuo je u četvrtak u ranim jutarnjim časovima u teškoj saobraćajnoj nesreći u Vranju, dok je sedeo u… »

Vozač "renoa" rekao je da nema šta da prijavi, kada je carinik shvatio da suvozač ima previše svečanu haljinu. Odmah je…

Telegraf 24.08.2017
Procena vrednosti je izvršena na osnovu fakture pronađene uz robu. Na graničnom prelazu Gradina danas je zaplenjeno je više od 100 svečanih haljina iz Turske, čija je vrednost, prema fakturi pronađenoj uz neprijavljenu robu, procenjena na oko 7.000… »

Ispovest oca Marije Šerifović: Zbog njih dve sam na ulici, nemam ni za hleb!

Telegraf 24.08.2017
- Niko mi se nije javio da mi pomogne, nemam primanja, nula dinara, nijednu banku - rekao je Rajko Šerifović. Pre četiri godine Marija Šerifović je u filmu "Ispovest" otvorila dušu i ispričala koliko su njema majka Verica i ona propatile pored… »

Više nećete moći ni pivo da popijete: Menjaju zakon, smanjuju granicu za pijanstvo

Telegraf 24.08.2017
Za vožnju u pijanom stanju kazne će biti veoma visoke i svako ko bude zatečen sa više od 1,2 promila moraće da plati najmanje 100.000 dinara. Alkohol je uz nepoštovanje propisane brzine kretanja, jedan od najčešćih uzročnika saobraćajnih… »

Želite da postanete profesionalni vojnik? Potrebno je da uradite samo jednu stvar!

Telegraf 24.08.2017
Selekcija kandidata realizuje se u tri dela, svaki u trajanju od jednog dana. Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije pokrenuli su proceduru za prijem profesionalnih vojnika u komande, jedinice i ustanove Vojske Srbije do popune radnih mesta. To će biti… »

Imam diplomu fakulteta, a ne mogu s njom da zaradim pare: Zato sam završio kurs i sada zarađujem više od 1.000 evra!

Telegraf 24.08.2017
- Posao na kojem sam radio kao pravnik u jednoj maloj kompaniji nije mi išao od ruke. Bio sam nezadovoljan svime, a najviše samim sobom. Shvatio sam da mi je potrebna promena, i to velika poslovna promena - priča Vladimir Milenković iz Kragujevca… »

OVO JE SPISAK novih saobraćajnih KAZNI: Policajci neumoljivi, plaća se i za prekoračenje od 1 kilometar

Telegraf 24.08.2017
Patrole saobraćajne policije za samo dva dana napisale skoro 5.000 kazni. Već od 1. septembra počinje primena novog sistema kažnjavanja vozača na osnovu merenja prosečne brzine kretanja automobila između dve naplatne rampe. Policija je nemilosrdna… »