Regioni arhiva vesti 24.08.2017

Kompanije iz Izraela zainteresovane za Kragujevac

iKragujevac 24.08.2017
Predsednik Skupštine grada Miroslav Petrašinović i pomoćnik gradonačelnika za unutrašnju i međunarodnu saradnju Aleksandar Štajn priredili su prijem za ambasadorku Izraela u Srbiji Alonu Fišer Kam. Prijemu je prisustvovao i Nebojša Jakovljević… »

Dva lica poginula kod Mominog Kamena

OK radio 24.08.2017
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u četvrtak rano popodne dogodila kod Mominog Kamena, dva lica su izgubila život, a još dva su povređena, potvrdila je policija u Vranju. Prema ovim navodima, došlo je do sudara između teretnog vozila sa… »

Prenatalni test dostupan većem broju trudnica

Južne vesti 24.08.2017
Provera da li beba ima genetske poremećaje, promene na hromozomima ili nepravilnosti u broju hromozoma, sada je dostupnije roditeljima, jer je američka kompanija Veritas ponudila trudnicama ovu mogućnost po sniženoj ceni od 490 evra. Takozvani “Prvi… »

Uvenuće dana karanfila

OK radio 24.08.2017
U Vranjskoj Banji u petak počinje tradicionalna dvodnevna manifestacija "Dani karanfila". Prema najavama organizatora, glavne zvezde biće pevač Željko Vasić, u subotu, dok će narod u petak veseliti Mirjana Mirković, zvezda "Granda" iz polufinala… »

Važna vest za đake: Policajci će školarcima držati časove

Telegraf 24.08.2017
- Osnova programa je primarna prevencija, odnosno informisanje dece o svim okolnostima koje vrebaju u svetu oko njih, kako da ih prepoznaju i kako da se zaštite. Pored toga, cilj je i usvajanje konkretnih veština kako da postupaju u određenim… »

Krv puštena u Nišu zbog ošamarene devojke: Peka Kartel ispalio hitac u vazduh, bivši žandarm mu je rekao tri reči, pa ga…

Telegraf 24.08.2017
Policija traga za Predragom Todorovim (27) zvanim Peka Kartel, koji se sumnjiči da je sa pet hitaca ubio Sašu Mihajlovića Butru u Nišu. Saša Mihajlović zvani Butra (36) iz sela Berevce, u Štrpcu sa prebivalištem u Nišu ubijen je u jutros oko 4.30… »

Gita Čandran donela Bolivud u Leskovac

Jugmedia 24.08.2017
Gita Čandran, čuvena plesačica klasičnog indijskog plesa Baratnatjam, sa svojom plesno-muzičkom trupom, sinoć je leskovačku publiku u LKC-u oduševila slikovitim i emotivnim numerama, prenoseći atmosferu bolivudskih filmova, serija, ali i… »

Siguran biznis: Srpski majstor traži šegrta koga će da nauči svemu što zna i ostavi mu radnju i prihode

Blic 24.08.2017
Zanatlija iz Niša, koji 20 godina drži radnju u Voždovoj ulici, postavio je nesvakidašnji oglas na izlogu u kome nudi posao, radnju, zanat i siguran biznis, kako bi on mogao da ode u penziju. Oglas majstora privukao je veliku pažnju, a odnosi se na… »

Brojna dešavanja na Šumadijskom sajmu poljoprivrede

iKragujevac 24.08.2017
Šumadijski sajam poljoprivrede, 14. po redu, biće održan od 7. do 10. septembra na kragujevačkom sajmištu. Na ovogodišnjem sajmu poljoprivrede predstaviće se više od 100 izlagača, a pripremljen je i bogat prateći program. Kao i ranijih godina… »

Promenjen režim saobraćaja zbog Vinskog bala

Jug press 24.08.2017
VLASOTINCE U toku održavanja Vinskog bala, u petak i subotu 25. I 26.avgusta od 18 do 19 časova, biće zatvoren saobraćaj na delu državnog puta prvog B reda broj 39 na relaciji od Trga oslobođenja 12 (plato ispred zgrade opštine), preko Nemanjine… »