Regioni arhiva vesti 24.08.2017

Učesnici Međunarodnog festivala kamernih horova i vokalnih ansambala impresionirani Kragujevcom

InfoKG 24.08.2017
Učesnici 12. Međunarodnog festivala kamernih horova i vokalnih ansambala, od kojih neki već drugi ili treći put borave u Kragujevcu, impresionirani su gostoprimstvom domaćina, dobrom atmosferom i druženjem, a svoje utiske su podelili na današnjem… »

Dvoje poginulo u sudaru u Grdeličkoj klisuri

Studio B 24.08.2017
Dve osobe su poginule u sudaru kamiona i putničkog vozila u Grdeličkoj klisuri u mestu Momin Kamen kod Vladičinog Hana, a dvoje je povređeno, rečeno je Tanjugu u MUP-u.Dve osobe povređene u nesreći kod Vladičinog Hana. Nesreća se dogodila oko… »

Prenatalni test dostupan za veći broj trudnica

Glas Zapadne Srbije 24.08.2017
Prenetalni genetski testovi su, slobodno možemo reći, jedan od najboljih izuma genetičara. Oni pomažu budućim roditeljima da precizno saznaju da li njihova beba ima neke genetske poremećaje, promene na hromozomima ili nepravilnosti u broju… »

Počinju „Dani karanfila“

Jug press 24.08.2017
VRANJE-VRANJSKA BANJA U petak, u Vranjskoj Banji počinje tradicionalna kulturno-turistička manifestacija „Dani karanfila 2017“. Kao i prethodnih godina manifestacija će početi budilicom uz zvuke trube duvačkih orkestara. Nakon toga na platou… »

Od 1. septembra đake će podučavati i 1.300 policajaca

Glas Zapadne Srbije 24.08.2017
Početkom školske godine 1.300 aktivnih i penzionisanih pripadnika MUP-a počeće jednom mesečno da drže časove četvrtacima i šestacima o prevenciji nasilja, narkomaniji i alkoholizmu, bezbednosti na internetu i zaštiti od požara. Predavanja će… »

Muškarac ubijen sa više hitaca

Jugmedia 24.08.2017
Muškarac star 36 godina preminuo je jutros oko pet časova u Urgentnom centru u Nišu pošto je prethodno upucan u blzini mosta kod Tvrđave, potvđeno je Jugmedii. U Hitnoj pomoći u Nišu kazali su da je muškarac u pucnjavi zadobio pet prostrelnih… »

Indijska plesačica Gita Čandranu LKC

Jug press 24.08.2017
LESKOVAC Indijska plesna grupa pod vodjstvom čuvene umetnice Gite Čandran nastupila je večeras u kamernoj sali Leskovačkog kulturnog centra. Gita Čandran, leskovačkoj publici je predstavila klasičan indijski ples “Baratnatjam” inspirisan… »

Siguran biznis: Srpski majstor traži šegrta koga će da nauči svemu što zna i ostavi mu radnju i prihode

Blic 24.08.2017
Zanatlija iz Niša, koji 20 godina drži radnju u Voždovoj ulici, postavio je nesvakidašnji oglas na izlogu u kome nudi posao, radnju, zanat i siguran biznis, kako bi on mogao da ode u penziju. Oglas majstora privukao je veliku pažnju, a odnosi se na… »

Brojna dešavanja na Šumadijskom sajmu poljoprivrede

iKragujevac 24.08.2017
Šumadijski sajam poljoprivrede, 14. po redu, biće održan od 7. do 10. septembra na kragujevačkom sajmištu. Na ovogodišnjem sajmu poljoprivrede predstaviće se više od 100 izlagača, a pripremljen je i bogat prateći program. Kao i ranijih godina… »

Promenjen režim saobraćaja zbog Vinskog bala

Jug press 24.08.2017
VLASOTINCE U toku održavanja Vinskog bala, u petak i subotu 25. I 26.avgusta od 18 do 19 časova, biće zatvoren saobraćaj na delu državnog puta prvog B reda broj 39 na relaciji od Trga oslobođenja 12 (plato ispred zgrade opštine), preko Nemanjine… »