Zabava arhiva vesti 24.08.2017

Oliver Dragojević teško bolestan

Danas 24.08.2017
Popularni pevač, sedamdestogodišnji Oliver Dragojević teško je bolestan i to je potvrdio medijima, piše Jutarnji list. "Da, istina je, pronašli su mi tumorna tkiva, na pretragama sam", rekao je Dragojević. Jutarnji nezvanično saznaje iz splitskog… »

Medicinska sestra iz Masačusetsa osvojila 758 miliona dolara na lutriji

Beta 24.08.2017
Zdravstvena radnica iz američke države Masačusets osvojila je najveću individualnu nagradu u istoriji lutrije "Pauerbol" (Powerball) u iznosu 758,7 miliona dolara. Mejvis Vazug dala je otkaz u bolnici u kojoj je radila tri decenije čim je čula da je… »

Par častio konobaricu 1.200 dolara uz račun od 20 dolara

Beta 24.08.2017
Malo priče i osmeha isplatilo se konobarici Brijani Sigel koju je jedan par častio 1.200 dolara uz račun od 20 dolara. Sigel je služila par u utorak uveče u jednom baru u Vudbridžu, u saveznoj američkoj državi Nju Džersi. Pošto su platili račun… »

Meljničenkovi posle četiri meseca otkrili ime sina

Večernje novosti 24.08.2017
Meljničenkovi mesecima krili ime sina. Početkom septembra planiraju da organizuju proslavu u njegovu čast. BRAČNI par, Sandra i Andrej Meljničenko, početkom aprila dobio je sina, ali se u javnosti tek sada pojavila informacija da su ponosni… »

Posle bolesti još jedan udarac: Dona Ares otkrila razlog zbog kojeg se razvodi!

Kurir 24.08.2017
Već nekoliko godina pevačica Dona Ares vodi veliku borbu sa opakom bolešću. I taman kad je navikla da kao pobednik izlazi iz velikih problema koji su je zadesili, usledio je još jedan emotivni šok. Popularna pevačica objavila je na svojoj mreži… »

"Diž' se Tito": Kad Bosanac obradi "Despacito"

Vesti online 24.08.2017
Dečko iz Bosne je rešio da prevede "Despacito" i to "na naški". Njegova obrada munjevito postaje pravi hit - za tri dana ju je pogledalo oko 200.000 ljudi. Autor Emir Tucaković je svoju verziju latino hita prilagodio političkoj situaciji u regiji i… »

Test: Ako znate odgovor na ova dva pitanja onda ste šizofreničar ili genije!

Kurir 24.08.2017
U zanimljivom video-snimku, objavljenom na Jutjubu, postavljena su dva pitanja koja vam mogu pomoći da malo bolje upoznate sebe. Autori videa tvrde da samo geniji i šizofreničari znaju tačan odgovor na sledeća dva pitanja: 1) Da li je maska konveksna… »

Folker pokazao u kakvoj je formi: Aco Pejović se skinuo u petoj deceniji života

Blic 24.08.2017
Poznati pevač iznenadio je mnoge fotografijom sa odmora, a komentari na račun njegovog izgleda, koji se mogu pronaći ispod slike na društvenim mrežama, mahom su pozitivni. Aco Pejović (47) je na svoj Instagram profil postavio sliku koja je pokrenula… »

Žena videla na parkingu supruga koji je nestao pre 10 godina

B92 24.08.2017
Sendi Džilet iz Australije videla je svog supruga 10 godina nakon što je nestao iz njihovog doma u Melburnu, prenosi Independent. Sendi je poslednji put videla Rasela Dženkina u septembru 2006, kada je nakon svađe otišao u Veribi, gradić nadomak… »

Londonski zoološki meri svoje stanovnike

B92 24.08.2017
Radnici zoološkog vrta u Londonu počeli su danas godišnje merenje oko 200 vrsta životinja koje se nalaze u tom vrtu - od malenih do veoma velikih. Među životinjama koje će narednih nekoliko dana biti izmerene jesu žabe, koze, pingvini, gorile i… »