Izvor: Press arhiva vesti 31.08.2017

Vučić posle sastanka sa Tačijem: Hapšenje Mitrovića je vrhunac licemerja Prištine!

Press 31.08.2017
Hapšenje Bogdana Mitrovića je vrhunac licemerja, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da je na današnjem sastanku sa predsednikom Kosova Hašimom Tačijem otvorio i pitanje hapšenja Mitrovića. Foto: Tanjug Vučić je u Briselu… »

MUP: Netačne i zlonamerne tvrdnje sindikata!

Press 31.08.2017
Ministarstvo unutrašnjih poslova demantovalo je danas kao netačne i potpuno zlonamerne tvrdnje Policijskog sindikata Srbije kako je navodno početkom avgusta rasformirano Odeljenje za obezbeđenje predsednika Republike iz sastava Jedinice za… »

"Srbija nije u EU, njihove odluke su njihove"

Press 31.08.2017
Privremeni upravnik za Agrokor Ante Ramljak nije iznenađen odbijanjem zahteva da preduzeća tog koncerna u Srbiji, potpadnu pod nadležnost tzv. Lex Agrokora. Foto:B92.net Ramljak je to izjavio nakon današnjeg satanka u vladi i dodao a Srbija još nije… »

Ana Brnabić: Povećaće se minimalna cena rada

Press 31.08.2017
Predsednica vlade Srbije Ana Brnabić potvrdila je danas da će biti povećana minimalna cena rada, ali nije mogla da precizira koliko će to povećanje biti. Foto: Tanjug - Mogu da kažem sa sigurnošću da će se podići minimalna cena rada, a… »

Horor: Jezivi detalji ubistva bake u Ubu: Mačke joj grizle telo 30 sati, nakon što je komšija zadavio

Press 31.08.2017
Starica je pronađena na patosu, pored kreveta gde je spavala. Njeni rođaci kažu da su videli da je bila polunaga i oblivena krvlju. Foto: Pixabay.com, Profimedia Telo penzionerke Vere Rakić (77) iz ubskog sela Dokmir, koju je zadavio meštanin A.S… »

Opasno nevreme juri ka Srbiji: Veliko upozorenje na pljuskove, grad i olujni vetar, haos kreće za manje od 48 sati!

Press 31.08.2017
Sutra uveče kreće havarija od vremena. Foto: Tanjug Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) izdao je danas upozorenje na vremenske nepogode do 3. septembra u Srbiji. Kako je saopšteno iz RHMZ sutra i u subotu posle podne, uveče i tokom noći… »

Predložene hitne izmene zakona o BIA Evo koja će sve ovlašćenja ubuduće imati direktor tajne službe

Press 31.08.2017
U skupštinsku proceduru ušle su izmene i dopune Zakona o Bezbednosno informativnoj agenciji, koje je pripremila Vlada Srbije, a po kojima će direktor BIA ubuduće samostalno uređivati sistematizaciju radnih mesta, zapošljavati nove kadrove, bez… »

Ofanziva za spas Ratka Mladića: Hitna inicijativa Vlade da se pusti i leči u Srbiji

Press 31.08.2017
Ministarstvo pravde insistira da se generalu omoguće adekvatni uslovi lečenja. Foto: Tanjug Ministarka pravde Nela Kuburović uputiće do kraja ove nedelje inicijativu Haškom tribunalu da se generalu Ratku Mladiću, bivšem komandatu Vojske Republike… »

Buha ponovo osuđen na dve godine i osam meseci

Press 31.08.2017
Buha je prethodno pokušao da kraj procesa odloži i otkazivanjem punomoćja svojim advokatima, ali je sa tim zakasnio. Foto: Profimedia / Printscreen Treći osnovni sud u Beogradu ponovo je danas osudio na dve godine i osam meseci zatvora i novčanu… »

Ivana Španović u petak skače za odbranu Dijamantske lige

Press 31.08.2017
Ivana spremna da pokaže šta ume. Foto: Tanjug Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović sutra skače udalj na finalnom mitingu Dijamantske lige u Briselu sa ciljem da odbrani trofej. Ove sezone uvedena su nova pravila, takmičarke su tokom mitinga… »