Regioni arhiva vesti 31.08.2017

Defile policijskih konjanika na Danima Vranja

Jugmedia 31.08.2017
Čete konjanika Policijske brigade iz Beograda prodefilovale su danas centrom grada, na završnoj manifestaciji “Dani Vranja”, a na čelu kolone bio je orkestar policije koji je svirao marševe i koračnice. Ovaj drugi po redu defile u Vranju krenuo… »

Upozorenje: Haos kreće za manje od 48 sati!

iKragujevac 31.08.2017
Hidrometeorolozi izdali su danas upozorenje za područje Srbije na vremenske nepogode do 3. septembra. Kako je saopšteno iz RHMZ sutra i u subotu posle podne, uveče i tokom noći, lokalno se očekuju kratkotrajne vremenske nepogode u vidu intenzivnijih… »

Nebojša Glogovac dobitnik glavne nagrade na Filmskim susretima

Jugmedia 31.08.2017
Festival glumačkih ostvarenja „Filmski susreti“ u Nišu završen je sinoć dodelom nagrada, a najznačajniju „Gran pri Naisa“ dobio je glumac Nebojša Glogovac za ulogu profesora Vjeka Kralja u filmu „Ustav Republike Hrvatske“. Primajući… »

Saobraćajna patrola zadovoljna s najmanje 4.000 dinara bakšiša

Glas Zapadne Srbije 31.08.2017
Čačak – Viši javni tužioci u Čačku podigli su optužnice protiv 28 saobraćajnih policajaca iz ovog grada kojima se na teret stavlja da su u razdoblju od 27. februara do 25. maja primali mito, uzimajući novac od vozača na drumovima, ili… »

Školski pribor za 80 romskih mališana

InfoKG 31.08.2017
Mališanima romske nacionalnosti koji polaze u pripremni predškolski program i u prvi razred osnovne škole danas je u prostorijama Crvenog krsta uručeno 80 školskih pribora, rančeva i radnih udžbenika. Dodelu školskog pribora deci romske… »

Grkajac i Rnić pojačavaju Bele

Pirotske vesti 31.08.2017
Danas su na konferenciji za štampu predstavljena najnovija pojačanja pirotksog Radničkog. Reč je o internacionalncima Igor Grkajac i Miloš Rnić, iskusni fudbaleri koji su tokom svoje profesionalne karijere nastupali i na Malti odnosno Albaniji i… »

Dudić: Da se oslobodimo oholosti, sebičnosti i nasilja

Radio sto plus 31.08.2017
Predsednik Mešihata Islamske zajednice (IZ) u Srbiji Mevlud Dudić poručio je danas vernicima pred Kurban bajram da je taj praznik prilika da svi učine žrtvu kako bi se oslobodili oholosti, sebičnosti i nasilja. On je u poruci vernicima istakao da se… »

Najveći odziv u Kragujevcu: Za tri meseca predato 350 komada ilegalnog oružja

iKragujevac 31.08.2017
Građani imaju još mesec dana da legalizuju oružje koje ilegalno poseduju, a od početka juna do danas predato je 350 komada raznih vrsta oružja, 100 bombi i raznih eksplozivnih sredstava i oko 25.000 komada različitih vrsta municije, kaže načelnica… »

Kraj kupališne sezone na jezeru u Šumaricama

Ritam grada Kg 31.08.2017
Kupališna sezona na jezeru u Šumariama danas se zvanično završava. Tokom sezone, na jednom od omiljenih izletišta Kragujevačna, zabeležena je odlična poseta. Tokom letnjih meseci i izuzetno viskoh dnevnih temperatura ove sezone mnogi su… »

Osnovano Društvo srpsko-palestinskog prijateljstva

InfoKG 31.08.2017
U Kragujevcu je osnovano Društvo srpsko-palestinskog prijateljstva, koje će se baviti afirmacijom i negovanjem duhovnih i kulturnih vrednosti. Društvo će raditi na međusobnom upoznavanju dva naroda, kroz učenje jezika, razvijanje saradnje u oblasti… »