Beograd arhiva vesti 01.09.2017

Kupanje na Adi samo do nedelje: Kraj sezone tokom koje je bilo 3.000.000 posetilaca

Blic 01.09.2017
Beograđani, imate još samo dva dana da se ove godine kupate na Adi Ciganliji pošto će u nedelju 3. septembra i zvanično biti zatvorena sezona kupanja na Beogradskom moru! Iako je bilo najavljeno da će sezona kupanja potrajati do sredine septembra… »

Predsednik Gradske opštine Palilula poželeo đacima prvacima srećan polazak u školu

Studio B 01.09.2017
Predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić poželeo je danas u Osnovnoj školi “Vlada Aksentijević” svim đacima prvacima srećan polazak u školu. “Početak škole je događaj pun emocija za đake prvake, početak novog perioda… »

DJB: "Mlađenović nije naš član, na Starom gradu vlada partokratija"

Blic 01.09.2017
Povodom teksta “Promena na Starom gradu - u vladajuću koaliciju opštine ušao je deo opozicije” oglasio se pokret Dosta je bilo. - DJB je pre više od tri meseca iz pokreta izbacio Zorana Mlađenovića zbog njegovog insitiranja da uđe u vlast na… »

Gužve u celom gradu: Početak školske godine donosi haos u saobraćaju

Blic 01.09.2017
Tradicionalno, prvog septembra se prelazi na gušći red vožnje vozila javnog prevoza, počinje školska godina, odmori su završeni, a na beogradskim ulicama nastane kolaps. Evo koje bi trase trebalo izbegavati ovog jutra. Brankov most i Terazijski… »

U Beogradu noćas jedna saobraćajka, lakše povređena žena

Blic 01.09.2017
U Beogradu se protekle noći dogodila jedna saobraćajna nezgoda, u kojoj je lakše povrede zadobila četrdesetpetogodišnja ženska osoba, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. Prema njenim rečima, do te nezgode je došlo u 22:30 sati na… »

(Kurir TV) ne damo našeg ljubu: Đaci i roditelji blokirali ulaz u zemunsku školu zbog razrešenja direktora

Kurir 01.09.2017
BEOGRAD - Đaci i roditelji okupili su se jutros u dvorištu Osnovne škole "Svetozar Miletić" u Zemunu u znak protesta što je ministar prosvete Mladen Šarčević 28. avgusta doneo rešenje o razrešenju direktora škole Miroljuba Mosurovića. U… »

Kontrola na pijacama! Jaja odneta na analizu

Mondo 01.09.2017
Beogradske pijace zatražile su analizu kokošijih jaja na pijacama. Na analizu odneti nasumično odabrani uzorci. Foto: Mondo/ Goran Sivački U interesu zdravlja građana Beograda obavljeno je uzimanje nasumičnih uzoraka konzumnih kokošijih jaja sa… »

Besplatno odnošenje kabastog otpada za vikend

Studio B 01.09.2017
Ekipe „Gradske čistoće” će sutra i prekosutra besplatno odnositi kabasto smeće sa beogradskih ulica, najavljeno je iz tog preduzeća. Zainteresovani sugrađani mogu ostaviti otpad pored kontejnera i o tome obavestiti ovo gradsko preduzeće na broj… »

Lični pratioci i ove školske godine

Studio B 01.09.2017
Grad Beograd je i za ovu školsku godinu obezbedio sve potrebne uslove za neometano pružanje usluge ličnog pratioca deci i mladima sa smetnjama u razvoju koja su uključena u vaspitno-obrazovni sistem, rekla je Nataša Stanisavljević, sekretarka za… »

Mali: Škola u Dražnju simbol promene

Studio B 01.09.2017
Učenici Osnovne škole „Mića Stojković“ u Dražnju, koja je pre tri godine izgorela u požaru, vratili su se u potpuno obnovljenu školu, a gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da je ta škola simbol promene i vrednosti za koje se gradska… »