Izvor: Blic/Beograd arhiva vesti 01.09.2017

Kupanje na Adi samo do nedelje: Kraj sezone tokom koje je bilo 3.000.000 posetilaca

Blic 01.09.2017
Beograđani, imate još samo dva dana da se ove godine kupate na Adi Ciganliji pošto će u nedelju 3. septembra i zvanično biti zatvorena sezona kupanja na Beogradskom moru! Iako je bilo najavljeno da će sezona kupanja potrajati do sredine septembra… »

Škola u Dražnju, posle tri godine, opet primila đake prvake

Blic 01.09.2017
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je, povodom 1. septembra i početka školske godine, u potpunosti obnovljenu OŠ „Mića Stojković” u Dražnju, koja je pre tri godine izgorela u požaru. Mali je tom prilikom poručio da je nova zgrada… »

DJB: "Mlađenović nije naš član, na Starom gradu vlada partokratija"

Blic 01.09.2017
Povodom teksta “Promena na Starom gradu - u vladajuću koaliciju opštine ušao je deo opozicije” oglasio se pokret Dosta je bilo. - DJB je pre više od tri meseca iz pokreta izbacio Zorana Mlađenovića zbog njegovog insitiranja da uđe u vlast na… »

Gužve u celom gradu: Početak školske godine donosi haos u saobraćaju

Blic 01.09.2017
Tradicionalno, prvog septembra se prelazi na gušći red vožnje vozila javnog prevoza, počinje školska godina, odmori su završeni, a na beogradskim ulicama nastane kolaps. Evo koje bi trase trebalo izbegavati ovog jutra. Brankov most i Terazijski… »

U Beogradu noćas jedna saobraćajka, lakše povređena žena

Blic 01.09.2017
U Beogradu se protekle noći dogodila jedna saobraćajna nezgoda, u kojoj je lakše povrede zadobila četrdesetpetogodišnja ženska osoba, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. Prema njenim rečima, do te nezgode je došlo u 22:30 sati na… »

Jaja na analizu šalju: U - Bugarsku Nijedna laboratorija u Srbiji ne može da izvrši kontrolu

Blic 01.09.2017
Po izbijanju krize hemijski zagađenih kokošijih jaja JKP "Gradske pijace" rešile su da ispitaju kvalitet ove namirnice koja se prodaje na zelenim tržnicama, a uzorci će, u nedostatku odgovarajuće laboratorije, biti poslati u - Bugarsku. Kako navode… »

Sutra i prekosutra besplatno odnošenje kabastog otpada

Blic 01.09.2017
Ekipe Javno komunalnog preduzeća "Gradska čistoća" će tokom vikenda, 2. i 3. septembra, besplatno odnositi kabasto smeće sa beogradskih ulica. Beograđani se, u saopštenju tog preduzeća, mole da za vreme ove akcije ostave svoj kabasti otpad pored… »

Lični pratioci i ove školske godine za 310 dece

Blic 01.09.2017
Grad Beograd je i za ovu školsku godinu obezbedio sve potrebne uslove za neometano pružanje usluge ličnog pratioca deci i mladima sa smetnjama u razvoju koji su uključeni u vaspitno-obrazovni sistem. U školu će ove godine uz podršku ličnih… »

Sve stoji na: Auto-putu Gužve od Novog Beograda do Autokomande

Blic 01.09.2017
Velike saobraćajne gužve okupirale su glavne gradske saobraćajnice, a trenutno je najteže proći na mostovima i auto-putu. Tako se na auto-putu preko mosta Gazela formiraju kolone vozila od Ulice Omladinskih brigada pa do Autokomande. Brankov most… »

Folklor, magija i: - autobusi Na Trgu republike održana manifestacija "Sa GSP-om od prvog razreda"

Blic 01.09.2017
Folklor, mađioničarski trikovi, ali i izgled novih školskih autobusa, ono je što je obeležilo današnji dan na Trgu republike, gde je tradicionalno održana manifestacija "Sa GSP-om od prvog razreda". Manifestacija je okupila veliki broj mališana i… »