Izvor: Jugmedia arhiva vesti 01.09.2017

Prvaci i deca migranata

Jugmedia 01.09.2017
U četiri pirotske osnovne skole u novu školsku godinu krenulo je i 31. dete iz migrantskih porodica, uzrasta od 7 do 14 godina. U Osnovnoj skoli “Dusan Radovic “ nastavu će pohadjati desetoro, u “Vuku Karadžići“ -osmoro, u školi “8… »

Radnike izdalo strpljenje, tuže državu Ustavnom sudu

Jugmedia 01.09.2017
Radnici propalih društvenih firmi koji se punih osam godina skoro svakog petka okupljaju ispred Gradske kuće u Nišu zbog zaostalih plata, najavili su danas da više neće čekati na dogovor sa Vladom Srbije oko isplate plata već će krenuti da podnose… »

DAČIĆ NA ROŠTILJIJADI Nemamo atomsku bombu, ali imamo gostoprimstvo

Jugmedia 01.09.2017
Srbija nije ekonomski i vojno najrazvijenija zemlja, Srbija nema atomsku bombu da bi se neko od nje plašio, ali ima svoj šarm, brendove, gostoprimstvo i to je ono što privlači ljude iz celog sveta, a ovakve manifestacije definišu Srbiju kao jednu od… »

Lekarski konzilijumi u ZC Vranje radiće do kraja godine

Jugmedia 01.09.2017
Konzilijarni pregledi onkoloških bolesnika u ZC Vranje ipak će biti organizovani i u septembru, iako je bilo najvaljeno da neće zasedati i da pacijenti morati da ih obave u Nišu, potvrđeno je danas Jugmedii. Tako će biti sve do kraja ove godine a… »

Roštiljijada pomirila Cvetanovića i Batu Gašića? (VIDEO)

Jugmedia 01.09.2017
Iako se predsednik Srbije Aleksandar Vučić na otvaranju Roštiljijade žalio kako ne može da pomiri leskovačkog i kruševačkog lidera naprednjaka Gorana Cvetanovića i Bratislava Gašića, izgleda da je pomirenje palo upravo večeras na leskovačkoj… »

Siniša Stančić po drugi put podučava fudbalere u Kini

Jugmedia 01.09.2017
Ovaj ambiciozni fudbalski stručnjak iz Leskovca otišao je u Kinu, odnosno, Hon Kong, na poziv Fudbalske Akademije ove velike i mnogoljudne zemlje, potpisavši ugovor, kao i predhodni put, na godinu dana. On je, zapravo, prvi trener iz Jablaničkog… »

Leoni donirao školi u Doljevcu nameštaj od 10.000 evra

Jugmedia 01.09.2017
Kompanija “ Leoni “ poklonila je Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ u Doljevcu školski nameštaj vredan više od 10.000 evra, a predstavnici kompanije uručili su djacima prvacima te škole komplete sa školskim priborom. Direktor fabrike… »

Bora Stanković i kroz pantomimu

Jugmedia 01.09.2017
U okviru šestog Međunarodnog festivala pantomime – P(h)antomfest, koji će biti održan u Vranju 22. i 23. septembra, premijerno će biti izvedena predstava pantomime po motivima priče Borisava Bore Stankovića „Prva suza“. Predstavu, nastalu u… »

Smanjite brzinu, policija pored škola

Jugmedia 01.09.2017
Pripadnici saobraćajne policije u Vranju pojačaće kontrolu pored škola, upozoravati vozače da smanje brzinu, a učenike podučavati saobraćajnim pravilima. Reč je o akciji na nivou Srbije pod nazivom “Škola” Ona podrazumeva niz preventivnih… »

Osam igrališta za najmlađe u Vranju

Jugmedia 01.09.2017
Radovi na izgradnji dečjeg igrališta u Vranju počeli su danas u donjem delu grada, jednog od osam takvih terena. Prema rečima predsednika Sportskog saveza u Vranju Nebojše Cvetkovića, biće izgrađeno ukupno osam igrališta za decu, od toga šest u… »