Izvor: Jug press arhiva vesti 01.09.2017

Šta je Aleksandar Vučić rekao na otvaranju Roštiljijade u Leskovcu?

Jug press 01.09.2017
LESKOVAC Šta je predsednik Srbije Aleksandar Vučić tačno rekao na otvaranju Roštiljade u Leskovcu na JUGpress TV Podelite Štampaj Facebook Twitter Google Email Skype I ovo Vam može biti interesantno… »

Atomsko sklonište atomski na Roštiljijadi

Jug press 01.09.2017
LESKOVAC Zvezda večeri bio je bend Atomsko sklonište, čiji je nastup bio kao i sam naziv – atomski. Bruno Langer, lider benda, kaže, s obzirom da postoje i aktivno rade 41 godinu, da mu mnogi u šali kažu da će „odapeti na bini“… „I tako… »

Dačić o presudama i iseljavanju s juga

Jug press 01.09.2017
LESKOVAC Potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić rekao je danas da bi Srbija trebala mnogo bolje da se organizuje kada su u pitanju privrednbi sporovi pred medjunarodnim sudovima. On je, odgovarajući na pitanje novinara JUGpressa da prokomenatriše… »

Na Krfu podignut spomenik “Gvozdenom puku”

Jug press 01.09.2017
KRF-LESKOVAC Na ostrvu Krf, u porti crkve u Dasiji, 27. avgusta podignut je spomenik Drugom pešadijskom puku prvog poziva Moravske divizije “Knjaz Mihajlo”, poznatom i pod nazivom “Gvozdeni puk”. Spomenik Moravskoj diviziji postavljen je u… »

Na teritoriji grada Vranja osam sportskih terena

Jug press 01.09.2017
VRANJE U Vranju su počeli radovi na izgradnji dečjeg igrališta. Novi sportski teren, površine 800 kvadrata, niče na uglu Jastrebačke i Vojvođanske ulice u Donjem Vranju. Tu su planirane klackalice, tobogan, ljuljaške i drugi rekviziti koje će… »

Prvi dan škole za 2500 prvaka

Jug press 01.09.2017
NIŠ U prvi razred osnovnih škola u Nišu ove godine je pošlo oko 2.500 prvaka. Povodom prvog septembra i početka nove školske godine gradonačelnik Niša Darko Bulatović obišao je osnovne škole „Ivo Andrić“ i „Car Konstantin“,gde su… »

Obeležen Dan mladih

Jug press 01.09.2017
NIŠ Povodom 1.septembra Dana mladih Niša u velikoj sali Skupštine grada održana je svečana sednica Saveta mladih, odnosno tribina na temu preduzetništva mladih. Sednici su prisustvovali gradonačelnik Niša Darko Bulatović,predsednik Skupštine… »

Načelnik okruga : Broj rešenja za rušenje nije u skladu sa ciljevima

Jug press 01.09.2017
LESKOVAC Načelnik Jablaničkog upravnog okruga Božidar Stojiljković. rekao je danas da je do 30. avgusta dvadesetoro ovlašćenih inspektora izdalo ukupno 21.400 rešenja za rušenje nezakonito izgradjenih objekata što, kaže, “nije u skladu sa… »

Cvetanović i Gašić: Nikad se nismo svadjali

Jug press 01.09.2017
LESKOVAC Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović priredio je večeras prijem u Svečanoj sali gradske kuće za delegacije iz Republike Srpske, Makedonije, Bugarske i Srbije, ali i za direktora Bezbednosne – informativne agencije (BIA), Bratislava… »

U Leskovcu napravljena najveća pljeskavica na svetu

Jug press 01.09.2017
LESKOVAC Predrag Lazarević, Ljubiša Đorđević i Bojan Živković iz restorana „Koliba“ su večeras nadmašili svoj prošlogodišnji rezultat u pravljenju najveće pljeskavice na svetu.Na JUGpress TV Podelite Štampaj Facebook Twitter Google Email… »