Izvor: Kurir/Beograd arhiva vesti 01.09.2017

U nedelju spušta se plava zastava: Završava se sezona kupanja na Adi Ciganliji

Kurir 01.09.2017
BEOGRAD - Zbog najavljenih izuzetno loših vremenskih prilika koje se očekuju u narednom periodu, letnja kupališna sezona na Savskom jezeru na Adi Ciganliji biće zatvorena u nedelju 03.09.2017. godine u 19.00 časova, spuštanjem „Plave zastave“… »

Pune ruke posla za beogradske lekare: Žena povređena u udesu u Novom Beogradu, povećan broj intervencija zbog tegoba…

Kurir 01.09.2017
U saobraćajnoj nezgodi u Ulici Dušana Vukasovića lakše je povređena žena (45), rečeno je jutros u Hitnoj pomoći. Portparolka te ustanove Nada Macura rekla je da se nesreća dogodila sinoć u ulici Dušana Vukasovića na uglu sa Vojvođanskom… »

(Kurir TV) ne damo našeg ljubu: Đaci i roditelji blokirali ulaz u zemunsku školu zbog razrešenja direktora

Kurir 01.09.2017
BEOGRAD - Đaci i roditelji okupili su se jutros u dvorištu Osnovne škole "Svetozar Miletić" u Zemunu u znak protesta što je ministar prosvete Mladen Šarčević 28. avgusta doneo rešenje o razrešenju direktora škole Miroljuba Mosurovića. U… »

Besplatno ovog vikenda: Sutra i prekosutra odnošenje kabastog otpada

Kurir 01.09.2017
BEOGRAD - Ekipe Javno komunalnog preduzeća "Gradska čistoća" tokom vikenda, 2. i 3. septembra, besplatno će odnositi kabasto smeće sa beogradskih ulica. Beograđanu se, u saopštenju tog preduzeća, mole da za vreme ove akcije ostave svoj kabasti… »

Pomoć za 300 mališana: Lični pratioci i ove školske godine

Kurir 01.09.2017
BEOGRAD - Grad Beograd je i za ovu školsku godinu obezbedio sve potrebne uslove za neometano pružanje usluge - lični pratilac deci i mladima sa smetnjama u razvoju, koja su uključena u vaspitno-obrazovni sistem, saopštio je danas gradski Sekretarijat… »

Makiš: Počinju radovi na bunaru RB 7

Kurir 01.09.2017
BEOGRAD - Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda počinje radove na sanaciji još jednog bunara - RB 7, u Makišu, a vrednost radova je 108 miliona dinara, saopštila je Direkcija. Kako navode, plan je da radovi na sanaciji bunara budu… »