Izvor: Moj Novi Sad/Vojvodina arhiva vesti 01.09.2017

Svečanom povorkom s Trga slobode danas počinje Gradić fest

Moj Novi Sad 01.09.2017
Ovogodišnji Gradić fest, koji će biti održan od 1. do 3. septembra u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave, biće otvoren danas – svečanom povorkom od Trga slobode do Petrovaradina. U proširenoj koncepciji u odnosu na prethodnih 16 godina, koliko je… »

Radovi na Beogradskoj kapiji menjaju trase više autobuskih linija (MAPA)

Moj Novi Sad 01.09.2017
JGSP "Novi Sad" obavestilo je u petak putnike da će od 4. septembra do 4. oktobra u Petrovaradinu doći do privremene izmene trasa linija 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 64, 69. Zbog izmene režima saobraćaja u Beogradskoj ulici za vreme izgradnje… »

PETROVARADIN: Trodnevna obustava saobraćaja u Podgrađu zbog Gradić festa

Moj Novi Sad 01.09.2017
Posetiocima festivala obezbeđena i besplatna autobuska linija. Saobraćaj u podgrađu Petrovaradinske tvrđave će tokom sva tri dana trajanja "Gradić festa" – od 1. do 3. septembra – biti obustavljen u vremenu od 17 do 3 časa, što važi za ulice… »

Zabrana saobraćaja na raskrsnici ulica Ilije Birčanina i Janka Veselinovića

Moj Novi Sad 01.09.2017
JKP "Novosadska toplana" javlja da od danas, 1. septembra, nastavlja sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda u bloku ulica Janka Veselinovića, Ilije Birčanina i Kornelija Stankovića. Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i… »

MIROVIĆ: Vozovi preko Žeželjevog mosta od januara 2018. godine

Moj Novi Sad 01.09.2017
Uprkos kašnjenju, postoje napori da se nadoknadi propušteno. Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović obišli su radove na izgradnji… »

Održan seminar na temu obnove, održavanja i promocija tvrđava

Moj Novi Sad 01.09.2017
Seminar ''Obnova, održavanje i promocija tvrđava-nacionalni zadaci razvoja u evropskim okvirima'' koji organizuje Zavod za zaštitu spomenika kulture Grada Novog Sada održan je u Oficirskom paviljonu na Petrovaradinskoj tvrđavi. Seminar je organizovan… »

U dvorište OŠ Žarko Zrenjanin od danas samo uz elektronsku identifikaciju

Moj Novi Sad 01.09.2017
Član Gradskog veća za obrazovanje mr Vladimir Jelić posetio je Osnovnu školu "Žarko Zrenjanin" povodom početka školske godine i prezentacije projekta postavljanja tehničkih barijera za ulazak u školska dvorišta uz elektronsku identifikaciju. Da… »

"NOVOSADSKA TOPLANA": Prijavite radove na kućnim instalacijama do 4. septembra

Moj Novi Sad 01.09.2017
JKP "Novosadska toplana" obavestilo je korisnike da, zbog početka radova na punjenju vrelovoda i kućnih instalacija, najkasnije do 4. septembra 2017. godine mogu da prijave radove na kućnoj instalaciji – na broj telefona 4881 233. Kako se navodi u… »

FOTO: Maja Marčić je nova Miss Vojvodine

Moj Novi Sad 01.09.2017
Studentkinja iz Novog Sada pobednica je ovogodišnjeg takmičenja za najlepšu Vojvođanku. Takmičenje za Miss Vojvodine održano je u četvrtak uveče u bašti kluba "Gardino“ u organizaciji Modnog studija "Baron", a pod licencom kompanije "Miss Yu"… »

Vreme danas: Pretežno sunčano, po podne mogući pljuskovi, najviša dnevna u NS do 33°C

Moj Novi Sad 01.09.2017
U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, dok se posle podne na zapadu i jugozapadu, uveče i tokom noći i u ostalim krajevima uz promenljivu oblačnost očekuju pljuskovi sa grmljavinom, dok su lokalno su mogući sugradica i grad, saopštio je… »